Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun ellerin dert görmesin. Allah seni iki cihanda mutlu etsin :alkis:mehmetkz' Alıntı:Buyrun Hocam....
Rica ederim hocam...MuaLLi' Alıntı:Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun ellerin dert görmesin. Allah seni iki cihanda mutlu etsin :alkis:mehmetkz' Alıntı:Buyrun Hocam....
wezyr hocamın verdiği linkten indirip düzenleyebilirsiniz kullanımı basit xml dosyasından ayarları yapıyorsunuz.....ilyas33' Alıntı:mehmetkz hocam http://bitlistobb.meb.k12.tr/ sitenizdeki kadromuz kısmını bi programlamı yaptınız yoksa tamamen flasda el emeği göz nuru mu?ayıp olmazsa paylaşım istesem![]()
Ben de onu yaptım ama. Demekki yapamamışım. Flash ile ilk defa uğraşıyorum. Allah razı olsun hocam.mehmetkz' Alıntı:Rica ederim hocam...MuaLLi' Alıntı:Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun ellerin dert görmesin. Allah seni iki cihanda mutlu etsin :alkis:mehmetkz' Alıntı:Buyrun Hocam....
Çözümü fla dosyasında text kısımlarına türkçe karakterleri gömdüm ama bazı karakterler değişik şekilde geldi yinede bunu da xml dosyasını farklı kaydet deyip ANSI olan kodlama kısmını UTF-8 ayarlayıp kaydettikten sonra sorun çözülmüş oldu.