flash thamplate

Kodla Büyü
Hocam bunu yapmak zor olabilir belki de,

flash decomplier ile editleyebilirsin belki.

zor ama imkansız değil anlaşılan yeni başlayan biri yani ben için bi öğrenme kapısı daha bunu ne diye aratacam bi bilginiz varmı.

Hocam o dosyayı ındir .swf uzantılı olanı daha sonra swf decombiler diye bir program var. Bu program swf dosyasını .fla dosyasına çevirir. fla uzantılı dosyayı macromedia flash programında acabilirsin ve oradaki kodları, layerları görebilirsin hocam. Oradan ınceleme yapabilirsin ama bayagı karısık olur..

ya ben anlamadım karışık nesi var gayet basit gibi yada bana öyle geliyor. sağda resim dönüyor. tıkladığım resim solda çıkıyor.

serserised' Alıntı:
ya ben anlamadım karışık nesi var gayet basit gibi yada bana öyle geliyor. sağda resim dönüyor. tıkladığım resim solda çıkıyor.
flash a yeni başlayan herkeste olur böyle şeyler. hocam o kadar basit olsa şimdi hepimiz yapıyorduk böyle şeyler

arkadaşlar üstte bulunan siteden flası thamplate indirdim yazıları değiştirdim. ortadaki resmi değiştirdim ama soldas bulunan kayan resimler yerine istediğim resimleri koyamadım. bunu nasıl yapabilirim.

serserised' Alıntı:

:lol: Hocam ya hiç flash ile uğraşmadınız ya da bu işte gerçekten profesyonelsiniz.
Benim genelde web sitesi işinde çok karşıma geliyor. Hocam ne varki bunu da koysak ya. Alt tarafı tıklayacaksın :)

:D
tıklayınca resimler istediğim gibi geliyor artık ama tıkladığım resimler alakasız onları değiştiremedim.

onlar büyük ihtimal xml sayfasına bağlıdırlar indirdiğiniz template içinde xml sayfası varsa onun içine bakın derim. :roll:

arkadaşım yeni başladığın için biraz yardıma ihtiyacın var, ilk bakışta gerekenleri ekte gönderdim. 2 dakikada benden bu kadar, gerisini sen tamamla, hepsini ben yaparsam sen öğrenemezsin, kolay gele....

Ekli dosyalar

BBNET
Geri