flash site yardım!!!

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merhaba...ben bu elimdeki hazır flash sitedeki sağdaki resimleri değiştirmeye çalışıyorum ama beceremedim:(...

fla yı açıp koyuyorum oradaki resimler yerine koymak istedikleri ama ve lakin derleyip swf sini çıkardığım zaman sanki hiç bir yerde stop() yokmuş gibi dönüyor sürekli... bana yardımcı olabilecek birileri vardır burada mutlaka...yardımlarınızı bekliyorum :+1:

Ekli dosyalar

Flash sürümlerinize dikkat edin. Sanırım dosyadaki flash 8 ile oluşturulmuş, sizdeki cs3 ve üzeriyse bununla ilgili sıkıntı olabilir. File/Publish settings kısmından sürüm ayarlarını yapmayı deneyin.

fla yı açınca katmanlardan photo mask var klidini aç, resimlerin olduğu yerdeki sembole çift tıkla resimler orada, kütüphaneden değiştir:) kolay gelsin..

Eskiden olsa flash site çok güzel derdim ama şimdilerde flash siteler gitmiyor. Ben olsam bu sistemle uğraşmazdım. Eğer mebde kullacaksan template şeklinde bir sistem tasarla en azında güncellemesi kolay oluyor yoksa html sitede işkencedir.

yok hocam okula değil de allahın izniyle ilk defa ücret karşılığı site yapacağım...bir inşaat şirketinin...html ile uğraşmak istemedim hasari hocam ya joomla ile yapacağım ya da bu şekilde hazır bir şey bulup dolduracağım...

bilisimcomu' Alıntı:
yok hocam okula değil de allahın izniyle ilk defa ücret karşılığı site yapacağım...bir inşaat şirketinin...html ile uğraşmak istemedim hasari hocam ya joomla ile yapacağım ya da bu şekilde hazır bir şey bulup dolduracağım...
Bugün yarın neden googlede çıkmıyoruz diye size sorduklarında bu site flash, google indexlemiyor diyemezsiniz. Onun dışında firma için yeterli. :)

öyle mi oluyor :o ...hocam cahilim kusuruma bakmayın :D ...e ben ne yapacağım şimdi daha başlamadan direk joomla ya mı geçeyim?google da aramada çıkmayacak mı şimdi?

bilisimcomu' Alıntı:
öyle mi oluyor :o ...hocam cahilim kusuruma bakmayın :D ...e ben ne yapacağım şimdi daha başlamadan direk joomla ya mı geçeyim?google da aramada çıkmayacak mı şimdi?
Çıkar çıkarda istenen sonucu vermez.

anladım hocam biraz uğraşayım bakalım olacak mı?

hasari hocam peki host ve domain de alacağım doğal olarak...güvenilir olarak önerdiğiniz bir site var mı alabileceğimiz??

bilisimcomu' Alıntı:
anladım hocam biraz uğraşayım bakalım olacak mı?

hasari hocam peki host ve domain de alacağım doğal olarak...güvenilir olarak önerdiğiniz bir site var mı alabileceğimiz??
Özelden bilgilendirdim kontrol edersiniz. :)

BBNET
Geri