Flash programına başlamak

Kodla Büyü

chernobil

Aktif Üye
Merhaba arkadaslar ben Flash ögrenmek için çalışmaya başlayacağım..Sıfırdan en baştan uzun sürelide olsa herşeyini ögrenmek istiyorum,İleri seviyede Photoshop biliyorum..Flash'ı Profesyonelce bilmem ve kullanabilmem için ne yapmam gerekir .. Benim sizden istedigim ben sıfırdan iyi ögrenmek için Flash'a baslıcam , Bana önerebileceginiz ; Flash eğitim setleri , Flash ile ilgili ders veren siteler , sizin tavsiyeleriniz vs.. özellikle eğitim seti olarak yardımcı olursanız sevinirim..

hocam bence en oğru yöntem
Kitap.
Nedeni mi?
İnternet sitelerinde birşeyler öğrenirken basit de olsa bazı noktaları kaçırabilirsin.
Bu ise kısayollar yerine uzun uzudayı uğraşman anlamına gelir bence.

Öncelikle
1 - Medyasoft yayınlarından Flash Kaynağından eğitim kitabı ile başlayabirsin
2 - Bu kitaptan sonra İnternetteki flash derslerini kullanabilirsin
örneğin
http://bilgisayarbilisim.net/bilge_adam ... 23980.html
3 - Sonrasında (ki artık flashta iyi seviyede sayılırsın) flashdersleri.com gibi bazı sitelerden yardım alabilirsin
4 - Medyasoft yayınlarından Flash Actionscript Kodları Kaynağından eğitim kitabı ile devam edebilirsin
5 - en son olarak flash ile uğraşanların buluştuğu forumlarda boy gösterirsin.

Şahsi fikirlerim böyle.

kolay gelsin.

frezmb' Alıntı:
hocam bence en oğru yöntem
Kitap.
Nedeni mi?
İnternet sitelerinde birşeyler öğrenirken basit de olsa bazı noktaları kaçırabilirsin.
Bu ise kısayollar yerine uzun uzudayı uğraşman anlamına gelir bence.

Öncelikle
1 - Medyasoft yayınlarından Flash Kaynağından eğitim kitabı ile başlayabirsin
2 - Bu kitaptan sonra İnternetteki flash derslerini kullanabilirsin
örneğin
http://bilgisayarbilisim.net/bilge_adam ... 23980.html
3 - Sonrasında (ki artık flashta iyi seviyede sayılırsın) flashdersleri.com gibi bazı sitelerden yardım alabilirsin
4 - Medyasoft yayınlarından Flash Actionscript Kodları Kaynağından eğitim kitabı ile devam edebilirsin
5 - en son olarak flash ile uğraşanların buluştuğu forumlarda boy gösterirsin.

Şahsi fikirlerim böyle.

kolay gelsin.

Hocam Dogru söylüyorsun kitap en iyisi de biraz tuzlu gibi 52 YTL :D o dedigin egitim seti bende war hocam o biraz uzmanlar için anlatmıs , sıfırdan başlayanlar için degil .. Flash 8 'in 480 sayfa E-Book 'unu buldum ona bakıcam baya etkili birşeye benziyor ..

chernobil' Alıntı:
Merhaba arkadaslar ben Flash ögrenmek için çalışmaya başlayacağım..Sıfırdan en baştan uzun sürelide olsa herşeyini ögrenmek istiyorum,İleri seviyede Photoshop biliyorum..Flash'ı Profesyonelce bilmem ve kullanabilmem için ne yapmam gerekir .. Benim sizden istedigim ben sıfırdan iyi ögrenmek için Flash'a baslıcam , Bana önerebileceginiz ; Flash eğitim setleri , Flash ile ilgili ders veren siteler , sizin tavsiyeleriniz vs.. özellikle eğitim seti olarak yardımcı olursanız sevinirim..

http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egit ... index.html

Bence başlangıç için ideal, öneririm.

ebf' Alıntı:
chernobil' Alıntı:

http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egit ... index.html

Bence başlangıç için ideal, öneririm.

Hocam güzelmis varsa bu tarz böyle daha beklerim .. saolun

pusula yayıncınlıktan uğur gelişken in flash kitabını inceleme fırsatı buldum. istediğniz gibi başlangıçtan başlayıp ileri bir seviyeye kadar götürüyor ve gereksiz yerlerde oldukça az. photoshop u çok iyi derecede biliyorsanız bence tam size göre bir kitap.

Usturlab' Alıntı:
pusula yayıncınlıktan uğur gelişken in flash kitabını inceleme fırsatı buldum. istediğniz gibi başlangıçtan başlayıp ileri bir seviyeye kadar götürüyor ve gereksiz yerlerde oldukça az. photoshop u çok iyi derecede biliyorsanız bence tam size göre bir kitap.

Evet hocam Photoshop 'u ileri seviye biliyorum..Flash'a da insallah baslıcam .. Photoshop Bana basit geldi ama zannetmiyorum Flash öyle basit gelsin , baya yoracak gibi gözüküyor :D

BBNET
Geri