Flash+Html+Yönetici Panelli Bir Site

Kodla Büyü

csevercan1

Aktif Üye
İlk defa üzerinde çalışma fırsatı bulabildiğim bir site teklifine karşı yaptığım bir çalışma oldu. İstenilen flash animasyonlu fakat kendilerinin güncelleyebileceği (yazılar, fotoğraflar,videolar vs.) bir site. Ortaya bu çıktı, yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.arnavutkoyundahicocuklari.net

Öncelikle ellerinize sağlık hocam.

Sitenizi inceledim.
1. Bu site için flash yerine sadece html,php, jquery ile yapsanız daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.
2. Çok fazla flash ihtiyaç duyulan bir yapı göremedim.
3. Flash, sitenin 3 te 2 sini kapladığı için linklere tıklanan bölüm çok dar kalmış.
5. Yazı fontları ve renkler tekrar elden geçmeli.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Zizu_' Alıntı:
Öncelikle ellerinize sağlık hocam.

Sitenizi inceledim.
1. Bu site için flash yerine sadece html,php, jquery ile yapsanız daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.
2. Çok fazla flash ihtiyaç duyulan bir yapı göremedim.
3. Flash, sitenin 3 te 2 sini kapladığı için linklere tıklanan bölüm çok dar kalmış.
5. Yazı fontları ve renkler tekrar elden geçmeli.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

bunlara ek olarak butonları tekrar bi elden geçirsen iyi olur gibi tam üstüne gelince tam tutturamamak gibi sıkıntı olabiliyor

Modern bir yapıdan epey uzak duruyor. Sitenin tamamını değilde bir kaç yerinde flash kullansan çok daha iyi olurdu. Geçen tesadüfen mobilden internete giriyordum siteniz mobil kullanım açısındanda çok sıkıntılı. Eğer yeniden tasarlamaya karar verirseniz biraz sadeceleştirip renk uyumlarına ve hızlı açılmasınada dikkat edin derim. Elinize sağlık ama geliştirilmeli bence. :)

" Flash, sitenin 3 te 2 sini kapladığı için linklere tıklanan bölüm çok dar kalmış."
Bence önemli bir sorun içeriklerin gösterildiği bölüm çok alta kalmış. bence biraz daha ortaya yakın olursa iyi olur

BBNET
Geri