flash haber script

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nefes23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum.. siteye flash haber bandı eklemyi beceremedim:( forumdaki bütün scriptleri denedim yok olmuyor..kafayı yemek üzereyim..düzgün çalışan kullanımı kolay bir script varsa elinizde, xml siyle beraber yollarsanız çook makbule geçecek..şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim..göndediğiniz haber bantlarının xml sini değitiriyorum kaydediyorum..swf sini siteye ekliyorum ama değişiklikler görünmüyor..nolurr yardımm..neden olabilirr:((

sml dosyası ve flashı birlikte atıyorsunuz değilmi? hocam
ayrıca tempory bir silin tekrar deneyin

seyyar' Alıntı:
sml dosyası ve flashı birlikte atıyorsunuz değilmi? hocam
ayrıca tempory bir silin tekrar deneyin

tempory die bişey bulamadım ben hocam..bir de hangi flashı eklersem ekliyim bbnetin haber bandı çıkıyor nasıl iş anlamadım :?

hocam index sayfanız gönderin ekleyip göndereyim...
temporyden kastımda hocam Temporary Internet Files klasörünü silmeniz idi...

hocam duyurular kısmının üstüne eklenecek..çookk sağolun hocam..

Ekli dosyalar

hocam bu klasörü sitenizden frame olarak çağırtırsanız (sanırım öyle yapmışsınız) bir sorun olmaz

Ekli dosyalar

hocam sadece swf yi alırsanız sayfanın içine boş bir swf görünür. sizin onu iframe ile sayfaya eklemeniz gerekiyor...

seyyar hocam çook sağoll..ne diyeceğimi bilemiyorum..gerçekten çok teşekkür ediyorum..emeğine sağlık..bir problem yok gibi görünüyor :+1:

Arkadaşlar buradaki xml dosyasını ben php de veri tabanından elde ettiğim verilerle olşturuyorum fakat türkçe karakter sorunu baş gösteriyor. xml i utf-8 diye ilk satırında belirttim ama yine olmadı sorun burda değil ama ne denediysem olmadı. Sunucuda dosya oluşturulurken türkçe karakterlerde sorun çıkıyor.

Yardımcı olursanız teşekkür ederim... :!:

BBNET
Geri