Zizu_' Alıntı:hocam adım adım söylüyorum;
1. ilk önce herhangi bir dikdörtgen,daire vs çiz.
2. daha sonra dikdörtgeni seç f8 tuşuna bas button yap.
3. çift tıklayarak butonun içine gir
4.Orada 4 tane olay vardır.Oradan ilk olaydaki keyframe yi hit kısmına mouse ile taşı.
Artık gizli butonun hazır.Gizli buton olduğunu anlamak için butonun rengi açık yeşil rengini almış olması gerekir.
gizli buton olamaz çünkü çalıştırınca görünüyormuş. katmanlara baktınızmı? belki butonun olduğu katmanın görünürlüğü devre dışıdır.gakkosgirl' Alıntı:hocam ben bir şey soracağım. elimde bir .fla dosyası var bunu açtığım zaman sahnede yazıların olduğu bir ekran var fakat fla dosyasını çalıştırdığım zaman öncelikle bir buton geliyor bu butona tıklayınca yazıların olduğu sahneye geçiyor. fakat o butonun olduğu yer fla dosyasında görünmüyorbu da mı gizli butondur ? nasıl düzenleyebilirim bu gizli butonu ?
alfa-turk' Alıntı:gizli buton olamaz çünkü çalıştırınca görünüyormuş. katmanlara baktınızmı? belki butonun olduğu katmanın görünürlüğü devre dışıdır.gakkosgirl' Alıntı:hocam ben bir şey soracağım. elimde bir .fla dosyası var bunu açtığım zaman sahnede yazıların olduğu bir ekran var fakat fla dosyasını çalıştırdığım zaman öncelikle bir buton geliyor bu butona tıklayınca yazıların olduğu sahneye geçiyor. fakat o butonun olduğu yer fla dosyasında görünmüyorbu da mı gizli butondur ? nasıl düzenleyebilirim bu gizli butonu ?
gakkosgirl' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:gizli buton olamaz çünkü çalıştırınca görünüyormuş. katmanlara baktınızmı? belki butonun olduğu katmanın görünürlüğü devre dışıdır.gakkosgirl' Alıntı:hocam ben bir şey soracağım. elimde bir .fla dosyası var bunu açtığım zaman sahnede yazıların olduğu bir ekran var fakat fla dosyasını çalıştırdığım zaman öncelikle bir buton geliyor bu butona tıklayınca yazıların olduğu sahneye geçiyor. fakat o butonun olduğu yer fla dosyasında görünmüyorbu da mı gizli butondur ? nasıl düzenleyebilirim bu gizli butonu ?
hocam fla nın görüntüsü bu şekil tek katman var . katman görünürlüğü nasıl devre dışı oluyor ? :|