Flash bellekdeki dosyalar kısa yol oldu?

Kodla Büyü

kzengin67

Aktif Üye
Arkadaşlar flash belleğimin içindeki klasörler düzgün gözüküyor ve içindeki dosyalar çalışıyor. fakat diğer bütün dosyalarım kısa yol oldu ve çalışmıyor. bu dosyaları kurtarma şansım varmı. uzantıları hep system32 oldu

Flash belleği antivirüs programı ile tarat. (Virüs yoksa) Sonra kısayolları silebilirsin. Başlat - Çalıştır'a cmd yaz
Açılan dos sayfasına flash belleğin sürücüsünü yaz entere bas. (Örnek G: enter). sonra attrib -h -s -a -r /d /s yaz entere bas biraz bekle. autorun ile ilgili uyarı çıkarsa önemli değil. şimdi bak flash belleğindeki klasörlerin gelmiş mi? :)

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    21.7 KB · Görüntüleme: 8,151
Dosyayı bir yerden buldum, ama hatırlamıyorum. Javascript dosyası bana ait değil, belirtmek isterim. Ekteki dosyayı belleğin içerisine kopyala, sağ tıklayıp, komut satırında aç demeniz yeterli.

Ekli dosyalar

serkanatabey' Alıntı:
Dosyayı bir yerden buldum, ama hatırlamıyorum. Javascript dosyası bana ait değil, belirtmek isterim. Ekteki dosyayı belleğin içerisine kopyala, sağ tıklayıp, komut satırında aç demeniz yeterli.

İndiren arkadaşlar veya sorunu ileten arkadaş,sonuç?

arkadaşım ben kaç haftadır bununla uğraşıyorum.ama çözümü basit önce flash bellek için ciyasoft rumuzlu arkadaşın dediğini yap.bunu bir bat dosyası şeklinde de hazırlayıp flash bellek içinde çalıştırabilirsin.klasörler görünür olunca kısa yolları sil.onları tıklarsan tekrar eskiye döner sakın yapma.sonra güncel combofix indir ve çalıştır .sorun kalmaz.

BBNET
Geri