bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,638 22 Mart 2018 #1 flash belleği pcye takınca aygıtınız bulundu kullanıma hazır mesajı görev yöneticisinde çıkıyor. flashın ışığı da yanıyor ama flasha ulaşamıyorum. bilgisayarıma girip baktığımda yok. yardım
flash belleği pcye takınca aygıtınız bulundu kullanıma hazır mesajı görev yöneticisinde çıkıyor. flashın ışığı da yanıyor ama flasha ulaşamıyorum. bilgisayarıma girip baktığımda yok. yardım
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 22 Mart 2018 #2 bilgisayarım-yönetten bir bak hocam flash varmı çevrimiçi görünüyor mu bir de harf atanmışmı...
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,638 22 Mart 2018 #3 disk yönetimi kısmından baktım görünmüyor. ancak flashgenius ile bakmaya çalıştım F olarak görünüyor
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,638 22 Mart 2018 #4 elrond' Alıntı: bilgisayarım-yönetten bir bak hocam flash varmı çevrimiçi görünüyor mu bir de harf atanmışmı... Genişletmek için tıkla ... taşınabilir aygıtlarda F olarak görünüyor hocam
elrond' Alıntı: bilgisayarım-yönetten bir bak hocam flash varmı çevrimiçi görünüyor mu bir de harf atanmışmı... Genişletmek için tıkla ... taşınabilir aygıtlarda F olarak görünüyor hocam