Flash animasyonla ilgili yardıma ihtiyacım var

Kodla Büyü

neyzen26

Aktif Üye
Arkadaşlar As 3.0 ve Flash öğrenmeye çalışıyorum. Temel seviyenin biraz üzerinde as 3.0 ve nesneye yönelik programlama bilgim var. Aşağıya kaynak kodunu eklediğim çalışmamım bir yerinde takıldım. Çalışma dosyasının açtığınızda ortada bir movieclip göreceksiniz. Bu mc'yi 1.oyuncu yazan butona bastığım zaman sağa, 2. oyuncu yazan butona bastığım zaman kaldığı yerden sol tarafa doğru hareket etmesini istiyorum. Ama her seferinde başlangıç konumuna dönüyor yardımlarınızı bekliyorum... Çalışmayı cs 5'te hazırladım ve cs 4 versiyonuda içerisinde...

Ekli dosyalar

Kaç gündür kafamı kurcalıyor. En sevmediğim huyum ,başladım mı bitirmeden bırakamıyorum bir işi...

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Flash konusunda yeniyim çok hakim değilim sınıflara felan öğrenmeye çalışıyorum. Bir arkadaşıma bahsetmiştim flashla uğraştığımı o da okuldaki yapacakları matematik yarışması için TRT de yayınlanan mancınık diye bir yarışma var ona benzer bir şey yapabilir misin diye..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ub_FfHcLpdY#! videodakine benzer fakat benimki biraz farklı. Benimkinde balon var o patlayacak..

Konulara fazla hakim olmadığım için zorlanıyorum ama zevk alıyorum yeni bir şeyler öğreniyorum.. varsa bu konuda tavsiyelerinize açığım önerebileceğiniz kaynak web sitesi vs. Hazıra konmak istemiyorum ,bir şeyler öğrenip kendim yapmak istiyorum. Tekrardan teşekkürler

BBNET
Geri