flash çalışmalarımız :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

şeyma

Seçkin Üye
Seçkin Üye
öğrencilerle beraber flashta çalışmalar yapıyoruz. Bu da benim öğrencilere göstermek için yaptığım takvim. Daha hareketlendireceğiz de :)

Ekli dosyalar

Ya hakikaten güzel, ya bizzat güzel, veya neticeleri itibarıyla güzel... :)

Netice itibarıyla beğendim, güzel görünüyor...

tasarım çok tatlı omuş.hareket verirken şunu yapabilirsiniz , mouse gezinirken üstüne geldiği ay hafif kıpırdar ve tıklayınca ekranın ortasında büyük hali oluşur vs. tekrar tıklayınca geri yerine gider..

Söylediğiniz gibi de çok güzel olur aklıma gelmemişti. Ben ocak ayının üzerine tıklayınca kar taneleri dökülsün, eylüle tıklayınca yapraklar dökülsün gibi düşünmüştüm :) Söylediğiniz gibi de deneyeceğim inş.

seyma' Alıntı:
Söylediğiniz gibi de çok güzel olur aklıma gelmemişti. Ben ocak ayının üzerine tıklayınca kar taneleri dökülsün, eylüle tıklayınca yapraklar dökülsün gibi düşünmüştüm :) Söylediğiniz gibi de deneyeceğim inş.

benim dediğim ile sizin dediğinizi birleştirin..

Bu da benim öğrencilerime örnek olsun diye derste yaptığım flash site çalışması. 4-5 sayfalık sitelerin ne kadar basit bir şekilde ve kısa sürede yapılabileceğine örnek olsun diye derste 20-30 dakikada yapmıştım. Flash 8 ve AS2 kullanıldı. Ne yazık ki kaynak dosyaları yok.

Site içerisindeki mavi dikdörtgen bir kelebektir, bu nedir diye düşünmeyin sonra :)

Ekli dosyalar

BBNET
Geri