Flaş Disk RAW nedir?

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Flaş Disk İki Bölüm Ama Bir Parça Görünmüyor.Yönetimsel araçşarda raw olarak görünüyor ne yapmalı?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    39.9 KB · Görüntüleme: 778
Sağ tık biçimlendir dediğimde sistem belirtilen dosyayı bulamıyor uyarısı çıkıyor

Bunu acronic ile başka bir flashı kolonlarken oldu.
kopyalanmayan yani yazmaya karşı korumalı coşku flaşının ikinci boş kullanılabilir bölümü raw oldu

Hocam bugün bir öğrencim de bana bir flash bellek getirdi içinde projeleri varmış önemliydi yani; ancak flash bellek RAWlanmış ve taktığımda içi açılmyr biçimlendir diyor..
Ben de araştırdım birçok kişinin başına gelmiş bu durum; R-studio, diskdigger vb dosya kurtarma progamlarını kullanabilirsin. Benim kısmen işime yaradı

İçindekileri kurtaramayabilirsiniz fakat disk kurtulur. Windows Xp CD vb. ile kurulum başlatın daha sonra flash diskinizin biçimlendirin.

disk yönetiminden biçimlendirmeye çalış bide hocam. dosya sistemi değişmiş. geçen geçen hafta başıma geldi format atabilirsen disk kurtulur içindekileri de veri kurtarma programlarıyla kurtaracaksın.

Pardus işletim sistemi ile içindeki dosyaları kurtarıp daha sonra biçimlendirme yapabilirsiniz. (cd ortamında çalışan bir pardus işletim sistemi)
Ben bu şekilde halletmiştim.
Kolay gelsin.

BBNET
Geri