Fiyat performansı önemli modem ve router ikilisi tavsiyesi..

Kodla Büyü

yyavuz07

Aktif Üye
Köydeki okulumuzun yeni binası yapıldı.Yeni binanın internetini eski binamızın internetinden sağlamayı düşünüyorum. Bunun için iyi bir modem ve router almayı düşünüyoruz.Önerilerinizi bekliyorum.En fazla 200 tl ayırmayı düşünüyoruz.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

yeni bir modeme ihtiyacınız yok sadece iki adet tp link işinin ehli router a ihtiyacınız var.wds köprüleme ile kabloya bile ihtiyacınız yok sadece camdan cama birbirlerini görsünler yeter. bu arada detay bilgiler gerekli eski bina kaç katlı yeni bina kaç katlı ve enine her katta kaç sınıf barındırıyor.tp link in 1 watlık routerı mevcut istersen onu kullan.

Ama dediğim gibi yapacağınız iş detaylarda gizli. Mesela kablosuz aktarıp içeride kabloyla dağıtacaksanız outdoor cihazlar daha kullanışlı olabilir ama karşı binaya neti kablosuz alıp kabloya verip tekrar binada kablosuz dağıtırsan verim çok düşer o zaman direk karşı binaya kablo çek derim vs.. baktın olmadı harcayacağın parayı yaz binaların durumunu yaz biz sana alacağın makine isimleri ile baraber yazarız..kolaylıklar dilerim

chip dergisinin eylül ayı testlerine bakarak 802.11ac modemlerin performansa ve özelliğe göre sıralaması:
1. asus rt-ac68u
2.avm fritzBox 7490
3. netgear r7000
4.d-link dir-868l
5.buffalo wzr-1750dhp
6.netgear 6300b
7.netgear 6300
8. d-link dir-860-l

hocam listeye bakma sen 802.11 ac mi kullanmak istiyorsun, ne alıyım diye biraz araştırma yap ve yaparken inca sinbo everest gibi markalar hariç diğer markalar içinde herhangi birine sempati duymadan yap , bakalım karşına hangi marka çıkacak :)

BBNET
Geri