Fiyat konusunda yardım?

Kodla Büyü
Alirken mi satarken mi? Km orjinal mi?ilk sahibinden mi?ici temiz mi? Renk?muayene? Bu faktoerler fiyatlandirmada onemli.yetkili servis bakimlimi?

satacağım. ilk sahibiyim. km gerçek. yalan yanlış işim olmaz çok şükür. temiz. ilk 30 bin yetkili servis sonrasında özel servis. opak beyaz. egzoz muayenesi 2017, normal muayeneye 1 ay var.

25_29arasi bi fiyat araliginda satilabilecegini dusunmekteyim.27 27500 gibi fiyat satis icin ideal bana gore.28 28500 yazip belirtigim fiyatlara verilebir.saticiysan tabiki fiyat ogrenceksen eger 30.500 gibi sansini bi dene istersen km si dusuk ilksahibinden araba hastalari var memlekette belki bin 2bin fazla verebilirler.uygun bi fiyat dusunursen talip olabilirim :)

060606' Alıntı:
25_29arasi bi fiyat araliginda satilabilecegini dusunmekteyim.27 27500 gibi fiyat satis icin ideal bana gore.28 28500 yazip belirtigim fiyatlara verilebir.saticiysan tabiki fiyat ogrenceksen eger 30.500 gibi sansini bi dene istersen km si dusuk ilksahibinden araba hastalari var memlekette belki bin 2bin fazla verebilirler.uygun bi fiyat dusunursen talip olabilirim :)
Hocam Albea yazmış arkadaş 30 bin falan demişsiniz.. Sanırım yanlış okudun..

dengem' Alıntı:
060606' Alıntı:
Hocam Albea yazmış arkadaş 30 bin falan demişsiniz.. Sanırım yanlış okudun..

Yorum yapmissiniz ama Piyasalardan haberiniz var mi?bazi firma sifir araclari son haftada 1.5_2bin tl artti.temiz arac bulmakta cok zor.26_28 arasi cok rahat satilacagini tahmin ediyorum.kimsenin malinin degerini dusurcek degilim.ederi bu

Kendi arabamı inşallah pazartesi satıyorum. Aracınız yakınsa bana almayı düşünürüm.istanbuldayım fiyat ne düşünüyorsunuz

BBNET
Geri