firefox internet sorunu

Kodla Büyü

ogrt_kartal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
firefox'u kurdum aşağıdak hatayı alıyorum ve internete giremiyorum.

http://www.kbs.gov.tr sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor.
* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

*siteye aynı bilgisayarda explorerla girebiliyorum.
* internet bağlantım var xplororı açınca sitelelere giriliyor.
* Eset smart security kullanıyorum ama ayarlarda ne yapılacak bulamadım bu konuda.

bilgisi olan varsa HELP...

hocam kbs chrome da sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Tavsiye ederim. Tüm işlemlerimi chrome dan sorunsuz yapıyorum son bir aydır. Explorer ve Firefox tan çok daha verimli çalışıyor.

Son zamanlarda hem okulda hem de evde sürekli firefox kullanan biri olarak sistem kaynaklarını sömürmesinden takılmasından yavaşlığından bıktığım için Elveda diyeceğim.

Bence sende kur chromu kurtul.

Saygılar

chrome'lada denedim olmuyor explorerla girince de belli bir yere kadar geliyor ondan sonra ekranı açmıyor.

firefox ta KBS güvenlik sertifikası sorunu yaşayanlara:
1- adres çubuğuna www.kbs gov.tr. yazıp tıklayınca "bu bağlantı güvenilir değil " uyarısı alıyorsanız
2- "Tehlikenin farkındayım" yazısını tıklayınız altta "Ayrıcalık tanı "bölümü açılıyor.
3- Güvenlik ayrıcalığı tanı sayfasında sunucu ve kbs adresi seçili geliyor. altta "güvenlik ayrıcalığını doğrula" butonunu tıklayınız. işlem tamam. kolay gelsin

ogrt_kartal' Alıntı:
firefox'u kurdum aşağıdak hatayı alıyorum ve internete giremiyorum.

http://www.kbs.gov.tr sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor.
* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin.
* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

*siteye aynı bilgisayarda explorerla girebiliyorum.
* internet bağlantım var xplororı açınca sitelelere giriliyor.
* Eset smart security kullanıyorum ama ayarlarda ne yapılacak bulamadım bu konuda.

bilgisi olan varsa HELP...
Hocam vekil sunucuyla alakalı sıkıntın olabilir. Firefox'ta bu bazen karşılaşılan sorunlardandır. Çözüm yolu;

Firefox penceresinin tepesindeki Firefox menüsüne (Windows XP'de Araçlar menüsü) tıklayın, ardından Seçenekler menüsüne tıklayın.
Gelişmiş panelini seçin.
Ağ sekmesini seçin.
Bağlantı seçeneğinde, Ayarlar... düğmesine tıklayın.
Vekil sunucu ayarlarınızı değiştirin:
Vekil Sunucu Yok seçeneğini seçin.

Bağlantı Ayarları penceresini kapatın.
Seçenekler penceresini kapatmak için Tamam'a tıklayın.

BBNET
Geri