T turgutcoskun Site Gezgini Mesajlar 34 3 Kasım 2012 #1 arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir korku filmi varmı izliyeyim
cilekes_ogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 677 3 Kasım 2012 #2 korku filmi seyretmiyorum ama son seyrettiim film güzeldi zaman yolcusun karısı
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 3 Kasım 2012 #5 paranormal activity diye bi film vardı sanırsam, izlemedim ama korkunç diyorlardı..
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 3 Kasım 2012 #7 sibel80' Alıntı: apokalypto mükemmel onu izle Genişletmek için tıkla ... bunu izlemeyen kaldı mı ki
alpaygunes Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,861 3 Kasım 2012 #8 zzh' Alıntı: şuan star tv de yeni başladı. "Davetsiz"... Genişletmek için tıkla ... final müthis oldu. ben basindan beri senaristin hedef sasirtigini dusundum. nerdeyse yanildigimi saniyordum ki hic beklemediyim sekilde bitti.
zzh' Alıntı: şuan star tv de yeni başladı. "Davetsiz"... Genişletmek için tıkla ... final müthis oldu. ben basindan beri senaristin hedef sasirtigini dusundum. nerdeyse yanildigimi saniyordum ki hic beklemediyim sekilde bitti.
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 3 Kasım 2012 #10 http://www.dizimag.com/the-walking-dead bu diziyi güzel..