Film Nasıl Nereden indiriyorsunuz?

Kodla Büyü

yaasinn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Film indirmek için kullanışlı site tavsiye eder misiniz? Google dan FİLM İNDİRME vs. Dediğimde çıkan sitelerden reklamdan film indirme linkine ulaşılamıyor maalesef. Ulaştığım link de film olmuyor genelde. Hangi sitelerden film indirmeyi tavsiye ediyorsunuz?

Android için cloud stream diye bir uygulama var eklenti bölümüne depo ekliyorsun ismi boş bırakıp adres bölümüne KekikAkademi yazıp ekliyorsun. Açılan depo dosyalarını tek tek indiriyorsun(indirme 1 saniye sürüyor) Türkiyedeki tüm dizi ve film siteleri eklenti olarak yükleniyor. Hemde reklamsız. Ayrıca indirme seçeneği de mevcut.

Ben tvbox da kullanıyorum çok iyi istediğim filmi arama bölümünde buluyorum ve izliyorum.

1732825637951.webp

Aslında sadece qBittorrent kurarak halledebilirsiniz. Görünümden arama kısmını aktif ediyorsunuz Python kuruyor sizin için eğer yoksa. Sonra arama kısmından istediğiniz film/dizi/program aratabiliyorsunuz.

arama motoru olarak yandex kullanmak ta diğer bir alternatif ben daha kolay ulaşıyorum gerçek sitelere. google aramasında ön planda daha çok reklam kokan hareketler fazlaca :)

Hocam bende arama kısmı aktif olmadı. Görünümden aramayı aktif ettiğim halde.
Pyhton kurulumu yapması lazım hocam. Sizden bir izin istiyor aramayı aktif ettiğinizde daha sonra internet hızına göre bir 10-15 dakika sonra kurulumu yapıyor. Eğer kendisi kurulum yapmaz ise siz kendiniz pythonu kurabilirsiniz. Neleri kurduğunu eve geçince atarım.

Pyhton kurulumu yapması lazım hocam. Sizden bir izin istiyor aramayı aktif ettiğinizde daha sonra internet hızına göre bir 10-15 dakika sonra kurulumu yapıyor. Eğer kendisi kurulum yapmaz ise siz kendiniz pythonu kurabilirsiniz. Neleri kurduğunu eve geçince atarım.
Phyton kurulu hocam bilgisayarda ama arama kısmı aktif değil. Meb internetiyle ilgili olabilir mi?

Ben film izleyecek zaman bulamıyorum :D size helal olsun. Arada vakit bulursam evde netflix, blutv, amazon vs var. Onlardan bir iki bakarım. Çok uzun zamandır şöyle iyi bir film izledim diyemiyorum xD

Geri