bloodtwister
Aktif Üye
2010 ve üzeri modellere bakıyorum arkadaşlar. Sizce hangisi değerli yorumlarınızı bekliyorum
hOCAM ŞİMDİ FİESTALARI İNCELEMEYE BAŞLADIM 1.4 olanın içerisinde birçok çeşiti var. En çok confort modelinden var. ama aralarında ne farklar var bunların. hangisini tercih etmek gerekir.Fiestaların arkası filan kaymıyor belki kayma hissi veriyor olabilir ama sert güçlü araba süspansiyonları oldukça sert sağlamlık olarak hiçbir sorun yok ve araba gayet atik her türlü 1.2 benzinliyi tokatlar araba 2bin devirde hemen güçleniyor vites istiyor bunları hundai de bulamazsınız ha fordlarda içine ses alma olayı illaki oluyor ama güvenlik hız atiklik konusunda tokatlar ha yeni 1.4 dize 2015 i20 alacaksanız 90 beygir 240tork o başka zaten 55bine ancak alırsınız sınıfının fiyat performans arabası FİESTA dır 2010 - 2011 modeli 30-35 bin aralıgında biraz araştırmayla çok rahat alabilirsiniz saygılar
comfortlar eski model 2008 2009 da bitiyor 20 30 bin arası fiyatlar eski kasa ama; ucuz, yeni kasa, güzel fiestalar 1.4 tdci trend 2010 2011 2012 alınabilir, fiyat 32 35 bin civari eder, 120bin km civarı tabi. yukarda güzel olan kasalar son üç tanesidr. ama tabi aşağı dogru fiyatlar 40 50bini bulur. ucuza alınacak güzel fiesta en sondaki trenddirhOCAM ŞİMDİ FİESTALARI İNCELEMEYE BAŞLADIM 1.4 olanın içerisinde birçok çeşiti var. En çok confort modelinden var. ama aralarında ne farklar var bunların. hangisini tercih etmek gerekir.