Fiat punto Hakkında bilgisi olanlar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soouuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam punto kullanıyorum ben mennunum yalnız gösterdiğiniz aracım km çok yüksek geldi bana.

hocam bu araba alınır mı yavvv, boya desen o biçim km desen o da fazla... üstelik 2006 o para etmez... yazık, sakın alma...

punto almayın yauv arkadaşa aldık o beğendi ilk arabası olduğu için ama ben beğenmedim o paraya yazık valla

Hocam ben de puntoyu beğenmiyordum.birkaç günlüğüne bir arkadaşın puntosunu kullanmam gerekti.Sürüşü çok keyifli geldi.Fiyatı 17bin'e düştüler.Muayenesi yokmuş cezasıyla beraber 250 TL tutar diyorlar sadece..Motora da yarın bir usta bakacak.araba da ufak çizikler var ama benim çalıştığım okul dolayısıyla sorun olmaz çizik :) çocuklar her türlü çiziyorlar arabaları..ama yine de başka modellere bakabilirim.bu fiyata yakın başka önerebileceğiniz modeller var mı?

soouuk' Alıntı:
Hocam ben de puntoyu beğenmiyordum.birkaç günlüğüne bir arkadaşın puntosunu kullanmam gerekti.Sürüşü çok keyifli geldi.Fiyatı 17bin'e düştüler.Muayenesi yokmuş cezasıyla beraber 250 TL tutar diyorlar sadece..Motora da yarın bir usta bakacak.araba da ufak çizikler var ama benim çalıştığım okul dolayısıyla sorun olmaz çizik :) çocuklar her türlü çiziyorlar arabaları..ama yine de başka modellere bakabilirim.bu fiyata yakın başka önerebileceğiniz modeller var mı?
Hocam sakın punto alma, üste para verseler yine alma... Enişten yanılıp almıştı, 2011 modeldi yanlış hatırlamıyorsam, bi sürüyüm dedim 15 dk sonra vites kolu elimde kaldı... Sen diyorsun ki 2006... Sakın hocam, 2-3 daha koy megane 2 al. hem dizel olsun hem güzel...

aldın 15 gün sabredebilidim. Hemen sattım, bir daha mı büyük konışmayayım da asla..

Bende 2010 evo var gayet memnunum. Yalnız bu araba biraz tırt geldi resimlerden. Arkadaşımda 2007 grande punto dizel var oda 18 bin civarı satıyordu sonra bu paraya daha iyisini bulamam deyip satmaktan vazgeçti

Araba konusunda acelem yok.Anladığım kadarıyla bu araba bu fiyata hiç cazip değil.Başka arayışlara girerim artık..

BBNET
Geri