Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i20 ile ilgili az çok bilgi sahibiyim araştırmalara dayanarak tabi.
punto evo kullanan ve görüşü olan var mı?
ikisini karşılaştırırsak güvenliği, sağlamlığı, yakıt tasarrufu, konforu gibi yönlerle tercih ne olmalı.
teşekkürler arkadaşlar.
Çarpışma testi hakkında ben bilgi verebilirim 2010 Punto Evo 1.4 105 HP multiair kullanıcısıyım. İki kez küçük kazalar yaptım. İkisinde de diğer araçın boyasını tampondan sildim ve geçti Diğer araçlardan biri kapısını değiştirdi diğeri de kaportayı düzelttirdi Neyse sadede gelim. Aslında Evo da İ20 de sınıf ve özellikleri çok benzer. Ben de o mu bu mu diye epey düşündüm. Evo da karar kıldım. İç tasarım ve iç malzeme kalitesini daha iyi buldum bi de Evo daha şık bence. Bu arada dizel düşünüyorsan kesinlikle Evo derim. Fiat ın multijeti bir harika, dene derim. Hatta sana bir öneri. Bulunduğun yerde bu araç markalarının bayileri varsa gidip test şürüşü yapmak istediğini söyle. Ama araç özelliklerini iyi öğren ve danışman elemanı sorularınla terlet biraz derim. İkinci el alacak olsan bile git sıfırlarını bir dene. Ben ara sıra almayacak olsam bile test şürüşlerine çıkarım. Pek güzel oluyor Kolaylıklar.