Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gazetede okumuştum. test sonuclarına göre en az yakan araçlardanmış. ama hiç puntom olmadı daha doğrusu hiç arabam olmadı. o yüzden performansını bilemiyorum.
kardeşim alacaktı punto, o sırada baya araştırmıştı. seri bir araba, ayrıca çarpışma testinden de 5 yıldız almış. bence görüntüsü de içi de çok hoş, spor. bagajı biraz küçük sadece...
kardeşim alacaktı punto, o sırada baya araştırmıştı. seri bir araba, ayrıca çarpışma testinden de 5 yıldız almış. bence görüntüsü de içi de çok hoş, spor. bagajı biraz küçük sadece...
Motor bakımından sorunsuz olmakla beraber şehiriçinde aynı segmenttekilere göre az yakar.
Active yerine Dynamic versiyon daha donanımlı olur. Bence Dynamic alsan daha iyi.
Bir Punto Evo kullanıcısı olarak; tavsiye derim fakat:
-Sınıfındaki diğer araçlarla aynı miktarda yakıt tüketiyor (1.3 Multijet en tasarruflu olanı)
-Grande Puntonun iç malzemesi ve görünüşü biraz daha farklı Punto Evo'dan (Evo daha iyi)
-Piyasası var (Alım/Satım kolay)
Araba araştırmak & almak zor ve yorucu. Kolaylıklar..
arkadaş ben 3 yıldır 1.3 multijet kullanıyorum. çok da memnunum hiç arabamı satmayı düşünmedim. dizellerin yakıtı çok çok iyi. depoyu ne zaman doldurduğumu unutuyorum. tam bir memur arabası. şiddetle tavsiye ederim.
3 yıldır hiç direksiyon arızası da olmadı. city ( elektirk destekli direksiyon) modu parklarda çok işime yarıyor.