Fiat Albea 1.3 Kullanan Varmı

Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar albea 1.3 dizel kullanan varsa, kullanım yakıt tüketimi (ş.içi ş.dışı) hakkında bilgi verirse sevinirim.
linea 1.3 dizel arasında kararsız kaldım da.

arkadaştan duyduklarımı paylaşayım hocam.

full depo şehir içi 750 - 800 km şehir dışı 850-900 demişti en son.

linea ile çok büyük bir fark olacağını zannetmiyorum yakıt konusunda.

ülkemizde bilip bilmeden bir fiat düşmanlığı olsada (özellikle palio ve albealara) tercih edilen, servis ağı ve sanayi işleri bence uygun, hemen alıp satılan güzel araçlar.

eğer ihtiyacımı giderecek, az yakan, aile için uygun, ortadan hallice bir araç arıyorsan Albea yı tavsiye edebilirim.

Kazasız belasız ve hayırlı sürüşler dilerim şimdiden

saygılar

Fiat arabaların genel olarak iç hacimleri son derece geniş ve kullanımları çok rahat.Bugün renaultu meth edenler aracın arka koltuğuna oturup ayaklarını uzatabiliyorlarmı özellikle de boyu 1.80 den yukarı olanlar.Yakıt konusunda Albea lar çok iyi olmakla beraber eski fiatlar yakıt düşmanı idi.

Daha önce daha düşük modellilerinden kullandım ama en son kampanya ile bir arkadaşıma aldık 1.3 premio plus (albeanın en full olanı) 2011 model.

Yakıt konusunda herkes hemfikir zaten, çok ideal, şehir dışı ideal kullanımda 1000 km ye dayanıyor, şehir içi de trabzon ilçelerinin rampasını düşünürseniz bu rampalarda şu an ki fiyatta km de 20 kr yakıyor.

Aynı cliolarda olduğu gibi arka koltuk çok dar, döşemeleri inanılmaz kalitesiz, modelinin en full denen araçta bile bu kadar kalitesiz bir döşemeyi akıl almıyor, en full ama yine de arka camlar manuel, konfor ve güvenlik konusunda çok birşey beklemiyorsanız, önceliğiniz yakıt ise alınır yoksa araba sürmek benim için zevk diyorsanız o kadar para bu araca verilmez.

hocam benim kayın pederin 1.3c albea sole si var. yakıt olacak ideal ama gecen gün arabayı aldım basıyorum basıyorum gitmiyor. 1.3 motor küçük . linea nın daha agır kasası olduğunu düşünürsek daha sıkıntılı çekiş.
yoksa güzel araba...

ideal bir aile ve şehir içi arabası o dan doksana kadar çıkacaksın orda kalacaksın efendice sürersen iyi bir araba

BBNET
Geri