mitimben' Alıntı:arkadaşlar sinemada yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum, filmin Ulubatlı Hasan'ın sancağı dikme sahnesinde yanımdaki lise öğrencisinin geberse de kurtulsak demesiyle sinir krizleri içinde filmi bitirdim... Elimden birşey de gelmedi... Acaba toplum olarak nereye gidiyoruz, bir sonraki nesil nasıl olacak inanın artık merak bile etmiyorum![]()
hocam liselilerin derdi ilgi çekmek , sıkma canını sen.mitimben' Alıntı:arkadaşlar sinemada yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum, filmin Ulubatlı Hasan'ın sancağı dikme sahnesinde yanımdaki lise öğrencisinin geberse de kurtulsak demesiyle sinir krizleri içinde filmi bitirdim... Elimden birşey de gelmedi... Acaba toplum olarak nereye gidiyoruz, bir sonraki nesil nasıl olacak inanın artık merak bile etmiyorum![]()
kesinlikle hocam, film fanları organize olup indirip çıkarıyor puanları, bakarsınız bizim film de bir haçlı saldırısı yemiş puan dip yapmış belli olmaz.bdogretim' Alıntı:imdb' ye bakıp film izlememek gerektiğini bir kez daha öğrenmiş olduk.
puanlamayı hangi kriterlere göre yaptığınız belli. bu kriterler imdb' de bir filmin değeri için ölçüt değil.