Fetih 1453'ün İMDB'si

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar fetih 1453 filminin şu andaki imdb puanı 8.5. oylayalım ve bu puanı yükseltelim.

filmin kalitesine bakmadan, İstanbul'un fethini yabancılarada izletmek için 10 puan verelim.

10 puanda benden ancak normalde alması gereken 7 civarı, yinede Türk sineması için güzel bir çalışma desteklenmesi gerek

Ben izleyerek verdim 10 hocam :) Eleştirilecek çok yönleri olabilir elbette ama o listedeki birçok aptal saptal filmden daha yukarda olmayı hak ediyor

arkadaşlar sinemada yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum, filmin Ulubatlı Hasan'ın sancağı dikme sahnesinde yanımdaki lise öğrencisinin geberse de kurtulsak demesiyle sinir krizleri içinde filmi bitirdim... Elimden birşey de gelmedi... Acaba toplum olarak nereye gidiyoruz, bir sonraki nesil nasıl olacak inanın artık merak bile etmiyorum:(

mitimben' Alıntı:
arkadaşlar sinemada yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum, filmin Ulubatlı Hasan'ın sancağı dikme sahnesinde yanımdaki lise öğrencisinin geberse de kurtulsak demesiyle sinir krizleri içinde filmi bitirdim... Elimden birşey de gelmedi... Acaba toplum olarak nereye gidiyoruz, bir sonraki nesil nasıl olacak inanın artık merak bile etmiyorum:(

hocam, lütfen sinir krizine girmeyin....olacak böyle şeyler....çocuklar izleye izleye tanıyacaklar nesillerini....

ve öğrenecekler....

o filme gidip o lafı söylemeleri bile Ulubatlı Hasan'ı hiç tanımamalarından iyidir.....

biz de arkadaşlarla izlerken, liseli çocuklar zaman zaman gülüyor, zamansız tepkiler veriyorlardı...argo kelimeler, gülüşmeler vs....
bakın recep ivedik(malamat ve kepaze ve rezzil bir filmi 5 milyona yakın kişi izlemiş) nesli malesef bu öğrencilerimiz....

ama,

ulubatlı hasan bayrağı diktiğinde ve film biterken öyle bir alkışladılar ki, inanın görmeye değerdi....o hengame de kendimi ıslık çalarken buldum :)

bugün izlemek için gittik ama yer yoktu. yapımcısı bütçe cesaretin dolayı tebrik ederim. verelim 10umuzu, puanını gören izlemek istesin.

mitimben' Alıntı:
hocam liselilerin derdi ilgi çekmek , sıkma canını sen.

bdogretim' Alıntı:
imdb' ye bakıp film izlememek gerektiğini bir kez daha öğrenmiş olduk.
puanlamayı hangi kriterlere göre yaptığınız belli. bu kriterler imdb' de bir filmin değeri için ölçüt değil.
kesinlikle hocam, film fanları organize olup indirip çıkarıyor puanları, bakarsınız bizim film de bir haçlı saldırısı yemiş puan dip yapmış belli olmaz.

BBNET
Geri