arslan-46 Site Gezgini Mesajlar 78 5 Aralık 2013 #1 Fethiyesporu kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum...
D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,248 5 Aralık 2013 #2 Pendikspor fethiyesporu facede arkadaş olarak eklemiş )))))))))))
D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,248 5 Aralık 2013 #3 Pendikspor fethiyesporun facedeki arkadaşlık teklifini maçtan sonra kabul etti )))))))))))
A azaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 844 5 Aralık 2013 #4 zaten 106 yıldır yenilmemişler fenere... Aziz Yıldırım’dan flaş açıklama: Siz hayatınızda Fethiye ile oynadınız mı?
zaten 106 yıldır yenilmemişler fenere... Aziz Yıldırım’dan flaş açıklama: Siz hayatınızda Fethiye ile oynadınız mı?
girdap08 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,263 5 Aralık 2013 #5 Galatasaraylı olarak yazıyorum. Dün GS gibi tur geçmektense, bugün FB gibi elenmek daha iyidir. Ego savaşlarının bedelini galatsaray ödüyor maalesef.
Galatasaraylı olarak yazıyorum. Dün GS gibi tur geçmektense, bugün FB gibi elenmek daha iyidir. Ego savaşlarının bedelini galatsaray ödüyor maalesef.
regulus11 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 523 5 Aralık 2013 #7 Fethiyespor 5 gol attı. Maç 2-1 bitti.. :lol:
theghost83 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,081 5 Aralık 2013 #8 ünal aysal teknik heyeti fethiyeye yollamıs.. lan kac yıldır kadıkoyde feneri yenemiyoruz gidin birşeyler ogrenin diye...
ünal aysal teknik heyeti fethiyeye yollamıs.. lan kac yıldır kadıkoyde feneri yenemiyoruz gidin birşeyler ogrenin diye...
zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 856 5 Aralık 2013 #9 regulus11' Alıntı: Fethiyespor 5 gol attı. Maç 2-1 bitti.. :lol: Genişletmek için tıkla ... Golün birini saydılar ama yanlış yere yazdılar. Onur kendi kalesine attı yani 3-0
regulus11' Alıntı: Fethiyespor 5 gol attı. Maç 2-1 bitti.. :lol: Genişletmek için tıkla ... Golün birini saydılar ama yanlış yere yazdılar. Onur kendi kalesine attı yani 3-0
theghost83 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,081 5 Aralık 2013 #10 galatasaray teknik direktoru degistirme kararı almıs son dakikda haberi.. engini getirecekmiş.. :scared:
galatasaray teknik direktoru degistirme kararı almıs son dakikda haberi.. engini getirecekmiş.. :scared:
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 5 Aralık 2013 #11 Ne bu ya Fethiyemizi bir küçük görmeler, bir sıradanlaştırmalar ayıp... Bekle bizi Süper lig Forza Şimşeklerrrrrrrrrrrrr............. :wink:
Ne bu ya Fethiyemizi bir küçük görmeler, bir sıradanlaştırmalar ayıp... Bekle bizi Süper lig Forza Şimşeklerrrrrrrrrrrrr............. :wink:
arslan-46 Site Gezgini Mesajlar 78 6 Aralık 2013 #12 Real Madrid Yöneticileri Fethiyesporlu oyuncuları izlemek için haftaya Türkiye'ye geliyormuş