Fen Lisesi PGA ve Robotik Kodlama modülleri için 1.dönem 1. yazılı soruları

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu sene yeni geçtim fen lisesine yeni yeni adapte oluyorum. 1. yazılı sınav soruları ve cevap anahtarı hazırlayan var mı ve paylaşabilir mi rica etsem? Zor mu kolay mı sorsam karar veremedim.

Zor sorarsanız ve başarı düşük olursa öğrenci, veli veya idare sizi üzebilir. Bence kolay sorun sonra uğraşmak zorunda kalmayın. Ben de proje imam hatip lisesinde hazırlık sınıflarındaki desrte programlamaya giriş ve algoritma dersine giriyorum. Soruları yapay zekaya 20 soru ve cevaplarını hazırlattım bunları çalışması için öğrencilere ulaştırdım içinden 10 soru sormayı planlıyorum ALLAH yardımcınız olsun.

Zor sorarsanız ve başarı düşük olursa öğrenci, veli veya idare sizi üzebilir. Bence kolay sorun sonra uğraşmak zorunda kalmayın. Ben de proje imam hatip lisesinde hazırlık sınıflarındaki desrte programlamaya giriş ve algoritma dersine giriyorum. Soruları yapay zekaya 20 soru ve cevaplarını hazırlattım bunları çalışması için öğrencilere ulaştırdım içinden 10 soru sormayı planlıyorum ALLAH yardımcınız olsun.
Hocam 3 saatlik değil mi? Bunun yıllık planı var mı siz de ?

Yayınlanan kitabımızda değerlendirme bölümü ve cevapları hatta ekstra ölçme ve değerlendirme için karekod ile sorular verilmiş. o sorular içerisinden sormayı düşünüyorum.

Ekli dosyalar

ilksms
Geri