Fen Lisesi Normu

Kodla Büyü

Demir22

Üye
Merhaba arkadaşlar fen lisesi proje okulu var ilçemde yazmayı düşünüyordum ama sistemde görünmüyor başka ilçelerdeki fen liseleri gözüküyor sayfamda. Benim branşım böte acaba bilişime açılmış olabilir mi? Fen liselerinin normu kime veriliyor müdür istediği branşı mı seçiyor yoksa otomatik böt veya bilişime mi geçiyor

En son böte ve bilişim diye ayrıldı bildiğiniz üzere. Herkese de tercih sundular. Böte sadece meslek liselerinde bilişim de diğer okul türlerinde çalışabilecekti. Son durum bu diye biliyorum. Böte olduğunuz için il içinde bile meslek liseleri açılması lazım.

En son böte ve bilişim diye ayrıldı bildiğiniz üzere. Herkese de tercih sundular. Böte sadece meslek liselerinde bilişim de diğer okul türlerinde çalışabilecekti. Son durum bu diye biliyorum. Böte olduğunuz için il içinde bile meslek liseleri açılması lazım.
bt meslek lisesinde böte değil

Tam tersi hocam

9 yıl fen lisesinde çalışmış biri olarak tahminim okul var ve kadrolu bt'ci yoksa idare normu bir şekilde iç etmiştir, diğer ders öğretmenlerine dersi dağıtma niyeti vardır ya da görevlendirme almak istediği referanslı birisi vardır. Bu şekil düşünen bir idare ile çalışmamak daha iyi olur tecrübelerime göre. Çünkü Bilişim branşı ikinci sınıf öğretmendir fen lisesinde ama her türlü ders dışı iş de ondan beklenir. Dersin uzun vadede zorunlu olma durumu da garanti değil seneye seçmeli ders yüzünden norm fazlası kalma durumu bile olabilir.

ilksms
Geri