Fen Lisesi BİLİŞİMTEKNOLOJİLERİ dersi

Kodla Büyü

skydive707

Aktif Üye
Arkadaşlar Fen liselerindeki dersimiz için hazırlanan GÜNCEL plan ve Sınav içeriklerini gösterir tabloyu bulamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?

Anadolu İmam hatip Liselerinin de hazırlık sınıfına 3 saat Bilişim Teknolojileri ve yazılım dersi konumuş ve yıllık plan kitap bulamadım hocam netlik yok.

hocam Fen liselerinde zorunlu ders 9 ve 10 larda ikisinin konularıda ayrı biliyorsunuz değil mi? ben bir şeyimi gözden kaçırıyorum
Ben dosyada altta sayfaları sınıflara göre yaptılar diye düşünmüştüm
Detaylı incelemedim dosyayı. Dediğiniz gibi sadece 9. Sınıflar var. Hangi ildeyseniz okul zümre başkanları toplantısında bu tablo belirlendi. Zümre başkanları gurubuna yazın orada paylaşacaklardır.

Yoksa sabit bir tablo yok
Her ilde zümre başkanları toplantıda belirliyor bu konuları.

Bu adreste Fen lisesini göremedim
Fen Liseleri ya da Anadolu İmam Hatip Liseleri için ayrı bir tablo yok diye biliyorum. Ben anadolu lisesinde hazırlık sınıfında derslere giriyorum. 4 saat zorunlu bizde. İstanbul il memin bağlantısında Ortaöğretim kısmındaki dosyada 9,10,11,12 diye belirtmiş. Hazırlık için bile yok. Ben bu tabloya %100 uymayacağım ama yararlanabilirim. Aşağıdaki dosyayı inceleyiniz. Dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılımsa bu öğretim programı geçerli.

Ekli dosyalar

ilksms
Geri