skydive707
Aktif Üye
Arkadaşlar Fen liselerindeki dersimiz için hazırlanan GÜNCEL plan ve Sınav içeriklerini gösterir tabloyu bulamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?
Bu adreste Fen lisesini göremedimKendi ilinizin web sitesinde paylaşılmış mı bakınız. İstanbul için bu adreste.
Ortaöğretim başlığı altındaki bilişim teknolojileri ve yazılım dersin bakarsanız bulursunuz. Fen lisesi şeklinde aramayın.Bu adreste Fen lisesini göremedim
hocam Fen liselerinde zorunlu ders 9 ve 10 larda ikisinin konularıda ayrı biliyorsunuz değil mi? ben bir şeyimi gözden kaçırıyorumOrtaöğretim başlığı altındaki bilişim teknolojileri ve yazılım dersin bakarsanız bulursunuz. Fen lisesi şeklinde aramayın.
Ben dosyada altta sayfaları sınıflara göre yaptılar diye düşünmüştümhocam Fen liselerinde zorunlu ders 9 ve 10 larda ikisinin konularıda ayrı biliyorsunuz değil mi? ben bir şeyimi gözden kaçırıyorum
Fen Liseleri ya da Anadolu İmam Hatip Liseleri için ayrı bir tablo yok diye biliyorum. Ben anadolu lisesinde hazırlık sınıfında derslere giriyorum. 4 saat zorunlu bizde. İstanbul il memin bağlantısında Ortaöğretim kısmındaki dosyada 9,10,11,12 diye belirtmiş. Hazırlık için bile yok. Ben bu tabloya %100 uymayacağım ama yararlanabilirim. Aşağıdaki dosyayı inceleyiniz. Dersin adı bilişim teknolojileri ve yazılımsa bu öğretim programı geçerli.Bu adreste Fen lisesini göremedim