Şifresiz hocam boş geçin.Merhaba hocam,ETA kayıt yapmak istiyorum sifre istiyor.Sifre nedir etap+pardus! yaptım olmadı.
Şifresiz hocam boş geçin.Merhaba hocam,ETA kayıt yapmak istiyorum sifre istiyor.Sifre nedir etap+pardus! yaptım olmadı.
Şifresiz hocam boş geçin.
Hocam ya Etap kullanıcısına şifre verip yükleyin yada bu oturumu kapatın Etap Yetkili kullanıcısını açın oradan yükleyin.
Merhabalar Arçelik tahtaya kurulumunu yaptım ancak şöyle bir sorun oluştu. Z Kitapta çalışırken birden sağ tık menüsü açılıyor ve yazma işlemi pasif hale geliyor. Yine Z kitapta yazı yazarken birden kalem uzun bir çizgi oluşturuyorŞunu indirin.
Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V2
İmaj boyutu 4.3 GB 2.5 dakikada kurulum.
Yapılan değişiklikler:
Openboard uygulası yüklendi.
Kalem uygulaması masaüstüne alındı.
Aygıt giriş çıkışında ses çıkarması sağlandı.
Masaüstünde istenmayen uygulama simgeleri kaldırıldı.
Kapat düğmesine tıklayınca tahtanın kapanması sağlandı.
Sınırlı kullanıcılar kaldırıldı yerine etap kullanıcısı yönetici olarak atandı ve otomatik açılması sağlandı.
Eba bağlantısı masaüstüne alındı.
Mebi bağlantısı masaüstüne alındı.
OGM bağlantısı masaüstüne alındı.
Chrome uygulamasına eba,OGM ve mebi kısayol...
- hasari
- etap23 etap23 imajı faz2 imajı
- Cevaplar: 101
- Forum: BT Sınıfı | Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümler
Uzunca dokunulmuşsa olabilir. Dokunmatiği iyice temizleyin özelikle alt köşelere dikkat edin.Merhabalar Arçelik tahtaya kurulumunu yaptım ancak şöyle bir sorun oluştu. Z Kitapta çalışırken birden sağ tık menüsü açılıyor ve yazma işlemi pasif hale geliyor. Yine Z kitapta yazı yazarken birden kalem uzun bir çizgi oluşturuyor
Kablosuz mouse takılı değilken kurun.Hocam Pardus 19 da sıkıntı olmuyordu 1 ders öncesi Etap 23 e geçince böyle oldu 5 tahtaya kurdum hepsi böyle