Faz2 Windows 10 nasıl etkinleştirilir?

Kodla Büyü

Muhammet34

Site Gezgini
Sıfır Windows 10 kurulmuş Faz 2 akıllı tahtalar yasal yollar ile nasıl etkinleştirilir, imaj alıp diğer tahtalara atıldıktan sonra otomatik etkinleşir mi?

Faz 2 tahtaların biosunda windows lisansları mevcut. Birkaç program var (adını hatırlamıyorum) o lisans keylerine ulaşıp kopyalıyorsun daha sonra etkinleştirme bölümünden lisans anahtarı gir seçeneği ile etkinleştiriliyor hocam (etkinleştirme yaparken telefonunuzun İnterneti kullanın).

Faz 2 tahtaların biosunda windows lisansları mevcut. Birkaç program var (adını hatırlamıyorum) o lisans keylerine ulaşıp kopyalıyorsun daha sonra etkinleştirme bölümünden lisans anahtarı gir seçeneği ile etkinleştiriliyor hocam (etkinleştirme yaparken telefonunuzun İnterneti kullanın).
RWEverything sanırım bu program hocam.

Bugün Faz2 akıllı tahtaya Windows 10 Pro Education imajı kurdum.
Telefon internetimi bağlayıp etkinleştirme kısmından sorun gider dedikten sonra uyumsuz ürün anahtarı yüzünden etkinleştirmeyi yapmadı, ana karta gömülü olan anahtarı da denediğimde sonuç aynıydı.
Muhtemelen zamanında Windows 8'den Windows 10'a yükseltme yapılmadığı için bu hatayı verdi.
MAS ile etkinleştirirsem bir sorun olur mu?

Son düzenleme:
Hocam daha önce tahtanın ops si başka bir tahta ile değişmiş olabilir mi?( Bir ihtimal)
Diğer türlü bir problem olacağını düşünmüyorum hocam (etkinleştirme).
Aynı sorun diğer tahtalarda da var hocam, dediğim gibi sanırım Microsoft'un Windows 8'den Windows 10'a yükseltme süresi geçtiği için olmuyor.

ilksms
Geri