Faz2 Win11 İmajı 2024 V2 AMD/İntel

Kodla Büyü
Maks çalışmamasının nedeni
Windows Media Player kaldırılmış Windowslarda bu hatayı veriyor. Windows bileşenlerinden tekrar WMP'yi kurunca kurulum başarıyla tamamlanıyor.

Hasari hocam merhaba Faz 2 tahtalara EPSON L3210 Yazıcı sorununu nasıl düzeltebilirim.Usb kablosu bağlı olduğu halde alttaki ilerle seçeneği pasif kaldığı için kurulum burada kalıyor.Acil yardım.Hİzmetlerden yazdırma biriktiricisini otamatik yapma dışında ne yapabiliriz

Ekli dosyalar

• 9d5916e9-386e-4646-bb10-7fc8b3d37b3d.webp
    9d5916e9-386e-4646-bb10-7fc8b3d37b3d.webp
    83 KB · Görüntüleme: 19
Hasari hocam merhaba Faz 2 tahtalara EPSON L3210 Yazıcı sorununu nasıl düzeltebilirim.Usb kablosu bağlı olduğu halde alttaki ilerle seçeneği pasif kaldığı için kurulum burada kalıyor.Acil yardım.Hİzmetlerden yazdırma biriktiricisini otamatik yapma dışında ne yapabiliriz
Normalde özel bir işlem gerekmiyor isterseniz kabloyu değiştirip deneyin.

Windows Media Player kaldırılmış Windowslarda bu hatayı veriyor. Windows bileşenlerinden tekrar WMP'yi kurunca kurulum başarıyla tamamlanıyor.
c:\windows\system32\optionalfeatures.exe windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olup yenidenden deneyin diye hata veriyor hocam

Ekli dosyalar

• IMG_2199.webp
    IMG_2199.webp
    129.7 KB · Görüntüleme: 12
Hasari Hocam, elinize sağlık geçen sene kurmuştum imajınızı tahtalar gayet güzel çalışıyor. Öğretmenimizin biri telefondan tahtaya ekranını yansıtma istemişti. Denedim yapamadım acaba bazı özellikleri mi kapalı? veya telefonla tahta kablosuz olarak aynı ağda mı olmalı? veya bu imajla deneyip yapabilen arkadaş varsa nasıl yapıldığını anlatabilirse sevinirim.

ilksms
Geri