Faz2 Dokunmatik Problemi Çözümü (%100 Kesin Çözüm)

Kodla Büyü
pardus kurabilmek için windowsa ihtiyaç duymak...
Elinize sağlık hocam sözümüz size değil yanlış anlamayın.
Ne yazıkki Pardus kalibrasyon etkili olmadığından mecburen onu kullanmak gerekiyor.😊
Aynı zamanda dokunmatik aygıtında chip olduğu anlamına geliyor.😊

İmajlarınızla bir ilgisi var mı hocam?
Eğer ilgisi yoksa baştan imaj indirmeyelim. Elimizdeki Windows ile kalibre edip yine elimizdeki Pardus'u kurup devam edelim.

Yöntem bana ilginç geldi, kalibreyi hatırlaması için donanımın kendi hafızası olmalı yoksa Windows'taki ayarı nasıl hatırlıyor soru işareti. Placebo da olabilir gibi geldi.

Çok sıkıntı yaşadığım tahtalara deneyeceğim. Neyse ki hepsinde problem yok...
İşe yarıyorsa Hasari hocamın da dediği gibi bu kalibrasyonu saklayan bir bölüm olmalı.
Sağolasın Hasari hocam.

Mantık windows üzerine pardus kurulumu ise zaten öyle yapıyoruz da olmuyor. O zaman sizin imajda farklı bir durum var.

İmajlarınızla bir ilgisi var mı hocam?
Eğer ilgisi yoksa baştan imaj indirmeyelim. Elimizdeki Windows ile kalibre edip yine elimizdeki Pardus'u kurup devam edelim.

Yöntem bana ilginç geldi, kalibreyi hatırlaması için donanımın kendi hafızası olmalı yoksa Windows'taki ayarı nasıl hatırlıyor soru işareti. Placebo da olabilir gibi geldi.
Elinizdekini kullanabilirsiniz.

Çok sıkıntı yaşadığım tahtalara deneyeceğim. Neyse ki hepsinde problem yok...
İşe yarıyorsa Hasari hocamın da dediği gibi bu kalibrasyonu saklayan bir bölüm olmalı.
Sağolasın Hasari hocam.
Deneyin olacaktır buradan dönüş sağlarsınız.

Mantık windows üzerine pardus kurulumu ise zaten öyle yapıyoruz da olmuyor. O zaman sizin imajda farklı bir durum var.
Kalibrasyon chipe koordinat bilgilerini kaydediyordur. Tahta ayardan düştüğünden düzgün işlemiyordur. Zamanla yıpranma kaynaklı dokunmatik yüzeyinde deforme meydana geliyordur. Aralıklarla kalibrasyon gerekecektir. Pil biterse yine gerekecektir. Pil çıkarılırsa yine gerekecektir. 2 yıl önce ilimizde pilin dokunmatiği etkilediğini keşfetmiştik hatta videolaştırıp paylaşmıştım. Demekki esas sebebi buymuş.😊

ilksms
Geri