Arkadaşlar dokunmatiği normal çalışan windows ETA yı hasari hocamın Faz 2 V.6 imajı ile hiç bir şey yapmadan (kalibrasyon vs ekstra hiç bir şey yapmadım) direkt pardus a geçirdim etap kayıt otomatik geldi ve yaptıBenzer problemlerle karşılaşan bir arkadaşımız sorunu bildirince bu dosyayı göndermişler sorunu çözülmüş. Benim henüz deneme fırsatım olmadı.
Başka sorunlu tahtalarda deneme fırsatınız oldu mu?Arkadaşlar dokunmatiği normal çalışan windows ETA yı hasari hocamın Faz 2 V.6 imajı ile hiç bir şey yapmadan (kalibrasyon vs ekstra hiç bir şey yapmadım) direkt pardus a geçirdim etap kayıt otomatik geldi ve yaptı
Ancak dokunmatik sadece sol üstte çalışıyordu
Buradaki eski 0.3.1 eski versiyona geri döndürdüm (0.3.5 yüklüydü) direkt dokunmatik çalışmaya başladı yeniden başlatmaya bile gerek olmadı
Bilginize
Yani dokunmatikte sorun varsa bu deb dosyasını çift tıklayıp versiyon düşürün sorun çözüldü bende
Aynısını bugün bende yaşadım.Dokunmatiği %60 çalışan akıllı tahta bu 0.3.1 versiyonuna düşürünce çalışmaya başladı.Bende dokunmatiği problemli olan en az 4 tane daha akıllı tahtada aynı işlemi yaptım. Onlarda da aynı şeyi yaşadım. Vestel faz2 akıllı tahtalar.Bir tanesinde driverini düşürmeme rağmen kalibrasyon sorunu vardı. Bende https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/pardus-23-4-düzenlenmiş-İmaj-faz-2.187048/ bu imajı yükleyip, 0.3.1 versiyonuna düşürünce hiç problemsiz çalışmaya başladı.Arkadaşlar dokunmatiği normal çalışan windows ETA yı hasari hocamın Faz 2 V.6 imajı ile hiç bir şey yapmadan (kalibrasyon vs ekstra hiç bir şey yapmadım) direkt pardus a geçirdim etap kayıt otomatik geldi ve yaptı
Ancak dokunmatik sadece sol üstte çalışıyordu
Buradaki eski eski versiyona geri döndürdüm (0.3.5 yüklüydü) direkt dokunmatik çalışmaya başladı yeniden başlatmaya bile gerek olmadı
Bilginize
Yani dokunmatikte sorun varsa bu deb dosyasını çift tıklayıp versiyon düşürün sorun çözüldü bende
Henüz diğer tahtalara kurmaya başlamadımBaşka sorunlu tahtalarda deneme fırsatınız oldu mu?
hocam bu dosya nerdeHenüz diğer tahtalara kurmaya başlamadım
Ama yazılımsal bir sorun gibi etap touch driver 0.3.1 işimi gördü. Olmazsa güncellemeyi kapatıp bu şekilde yürürüm