Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama
Yeni Konu Aç
Yeni Konu Aç

Faz1 Win7 SSD 240 GB Güncel İmage 2020_V2 (Yeni)

Konu, 'Fatih Projesi' kısmında hasari tarafından paylaşıldı.


  1. gunesc.n

    gunesc.n Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2019
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    0
    Hocam aynı videodaki adımları yaptım. Tahtalardan kaynaklı herhalde bir kaçı dışında diğer tahtalarda sorun çıkmadı.

    Teşekkür ediyorum tekrardan
     
  2. hasari

    hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    12.598
    Beğeni:
    1.068
    Hocam bios ekranına girin önce harddiski görüyor mu ona bakın sonra biostan şu ayarı yapıp F10 tuşuna basıp kaydedin. Sonra tekrar deneyin.

    1.jpg 2.jpg
     
  3. cakilcik

    cakilcik Aktif Üye

    Kayıt:
    18 Eylül 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğeni:
    1
    Hızır gibi yetiştin yine emeğine sağlık hocam
     
    hasari bunu beğendi.
  4. aliturgay

    aliturgay Üye

    Kayıt:
    6 Şubat 2020
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    2
    Hocam oraya yanlışlıkla yazdım. Ssdler için paylaştığınız yeni imajı kurdum
     
  5. mgüneş

    mgüneş Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    19 Eylül 2013
    Mesajlar:
    625
    Beğeni:
    19
    Bunda da aynı sorun oldu hocam.
    Dediğiniz gibi Atak 1.09 versiyonu ile sorun çözüldü. Teşekkürler...
     
    hasari bunu beğendi.
  6. clksdtt

    clksdtt Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    23 Ocak 2017
    Mesajlar:
    270
    Beğeni:
    41
    evet hocam. başka imajlarla e kiliti kullanmadım sizin imajınızda bu tarz bi sıkıntı oluyor ama tek sıkıntımız bu olsun önemli değil bence :)
     
    hasari bunu beğendi.
  7. hasari

    hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    12.598
    Beğeni:
    1.068
    Hocam tahtanın ön düğmesini kontrol edin eğer sorun çözülmez ise yeniden imajlayın yada şuradaki sürücüyü indirip deneyin ben sürücü sorunu olduğunu düşünmüyorum ama yinede deneyin.
    https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/etkilesimli-tahta-suruculeri.135393/
     
  8. msapmaz86

    msapmaz86 Site Gezgini

    Kayıt:
    5 Şubat 2012
    Mesajlar:
    31
    Beğeni:
    11
    teşekkürler hocam
     
    hasari bunu beğendi.
  9. aliturgay

    aliturgay Üye

    Kayıt:
    6 Şubat 2020
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    2
    Teşekkür ederim hocam
     
    hasari bunu beğendi.
  10. Adrbil

    Adrbil Üye

    Kayıt:
    7 Şubat 2020
    Mesajlar:
    1
    Beğeni:
    1
    Hocam emeğinize sağlık. Ben de bugün imajınızı kullandım. Pek çoğunda sorunsuz yüklendi. Bazılarında dev/sda hatası oldu. Dediğiniz gibi biosa baktım sata1 takılı değil diyo. Harddiskleri ben takmamıştım. Haftaya sök-tak yapıp tekrar deniycem İnş olur. Tekrar çok teşekkür ederim
     
    hasari bunu beğendi.
  11. aliturgay

    aliturgay Üye

    Kayıt:
    6 Şubat 2020
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    2
    hocam merhaba. deepfreze kurup klonlama yaparsak bir sorun oluşur mu?
     
  12. hasari

    hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    12.598
    Beğeni:
    1.068
    Büyük ihtimalle sorun olmaz ama ben genede sonra kurmanızı öneririm.
     
    aliturgay bunu beğendi.
  13. aliturgay

    aliturgay Üye

    Kayıt:
    6 Şubat 2020
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    2
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
     
    hasari bunu beğendi.
  14. nefbote

    nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    547
    Beğeni:
    7
    Teşekkürler
     
    hasari bunu beğendi.
  15. nefbote

    nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    547
    Beğeni:
    7
    Fotoğraftaki hatayı alıyorum.
     

    Ekli Dosyalar:

  16. hasari

    hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    12.598
    Beğeni:
    1.068
    Merhaba hocam biosa girin bakın SSD disk bağlı görünüyor mu?
     
  17. nefbote

    nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    547
    Beğeni:
    7
    Daha önce başka imaj yüklenmiş kullanılmış bir ssd. Biosda görünüyor
     
  18. hasari

    hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    12.598
    Beğeni:
    1.068
    240 GB SSD görünüyorsa yeniden deneyin hocam USB bağlantıyı kesmiş olabilir.
     
  19. nefbote

    nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    547
    Beğeni:
    7
    USB yi rufusla imajlamistim Universal USB ile yapınca bir sorunla karşılaşmadan yüklemeyi gerçekleştirdim.
     
    hasari bunu beğendi.
  20. amip33

    amip33 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    9 Mart 2008
    Mesajlar:
    1.509
    Beğeni:
    184
    Edit: Gmail ile giriş yapınca indirdi.. Teşekkürler.


    doc-00-7s-docs.googleusercontent.com ana makinesine erişim reddedildi
    Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok.

    HTTP ERROR 403

    Hatası var bütün linklerde sayın hocam.
     
    Son düzenleme: 10 Şubat 2020
    hasari bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal