coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 31 Aralık 2019 #1 Bizden değiştirmemizi istediler ve ben daha önce hiç tahta indirip, arkasını açmadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Bizden değiştirmemizi istediler ve ben daha önce hiç tahta indirip, arkasını açmadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
M Misafir 142690 Misafir 31 Aralık 2019 #2 coook' Alıntı: Bizden değiştirmemizi istediler ve ben daha önce hiç tahta indirip, arkasını açmadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Arkasını açmayacaksın hocam, bu sitede ssd değişim kılavuzu var istersen bir incele, Cok basit şekilde yapabilirsin
coook' Alıntı: Bizden değiştirmemizi istediler ve ben daha önce hiç tahta indirip, arkasını açmadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Arkasını açmayacaksın hocam, bu sitede ssd değişim kılavuzu var istersen bir incele, Cok basit şekilde yapabilirsin
T tarumoloji Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 512 31 Aralık 2019 #3 Buradan bakarak yaparsın hocam gayet basit. Ekli dosyalar 1350083800.pdf 1350083800.pdf 1.5 MB · Görüntüleme: 157