Faz 3 Arçelik tahtalarda boot(HDD görmeme) sorununa YEĞİTEK çözüm kılavuzu

Kodla Büyü

Mr.Spermata

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Arçelik Faz 3 tahtalarımızın garanti süresi sona erdi. Her zaman yaşadığımız HDD görmeme sorununa yönelik yeğitek bir kılavuz göndermiş WinPe işletim sistemi ile yapılmasından bahsediyor. Bununla ilgili bir deneyimi bilgisi olan var mı? Kılavuzu ekte paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

biz bir okulda arıza bıraktık gelip aldılar yapıp götürdüler garanti kapsamında. 24 tahtadan 1 tanesinde bu sekilde sorun cıkmıştı onu yaptılar

biz bir okulda arıza bıraktık gelip aldılar yapıp götürdüler garanti kapsamında. 24 tahtadan 1 tanesinde bu sekilde sorun cıkmıştı onu yaptılar
Hocam garanti kapsamındayken servis gelip alıp yapıyor, ancak bizim tahtaların garantisi bitti servis işlem başına 1600 tl ücret talep ediyor. Yeğitek'in böyle bir kılavuzuna ulaştık. Sanırım bir pc ye Winpe kurup bozuk hdd yi bağlayıp işlemleri yapacağız. daha önce yapan var mı diye burada sormak istedim.

Hocam garanti kapsamındayken servis gelip alıp yapıyor, ancak bizim tahtaların garantisi bitti servis işlem başına 1600 tl ücret talep ediyor. Yeğitek'in böyle bir kılavuzuna ulaştık. Sanırım bir pc ye Winpe kurup bozuk hdd yi bağlayıp işlemleri yapacağız. daha önce yapan var mı diye burada sormak istedim.
Başka pc ye gerek yok. Ventoy ile boot edip tahta üzerinden yapacaksınız.

Hocam rica etsem daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
Nasıl yapılacağını siz zaten PDF dosyası olarak atmışsınız. Oradakileri sırayla yapın. İşlemi kesinlikle yarıda bırakmayın. Bitmesini bekleyin. Aşağıdaki ISO dosyası aynen ventoy ile oluşturulan flaş belleğe atın. Tahtayı bu flaş bellek ile açın. İçinde Windows 10 PE açılacak. SSD güncelleme programı da otomatik açılır. Açılan programda set device parameter tuşuna basıp devam edin. SSD güncellenecektir. SSD sıfırlanır. Ona göre Önceden önemli dosyalarınızı yedek alın.

ilksms
Geri