FAZ-2 Etkileşimli Tahtalarda Tam Ekran Sorunu

Kodla Büyü

KöfteHoRr

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Faz-2 etkileşimli tahtalarda tam ekran flash uygulamalarını kapatamadım. Menü çubuğu ya da başlat çubuğu görünmediği ve kenarlardan sanal klavye çıkmadığı için Usb klavye takmadan tam ekran uygulamaları kapatamadım. Çift tıklama ya da ekranın kenarlarından çekmekte işe yaramadı. Faz-2 tahta kullanan arkadaşlar klavye olmadan tam ekran uygulamaları nasıl kapatıyorsunuz acaba?

Sanırım Win8.1 yüklü. Ekranın sol orta tarafına tıklayıp hızlıca sağa kaydır. Tavsiyem Win10'a geçin. 8.1 çok kullanışsız.

asusv' Alıntı:
Sanırım Win8.1 yüklü. Ekranın sol orta tarafına tıklayıp hızlıca sağa kaydır. Tavsiyem Win10'a geçin. 8.1 çok kullanışsız.
Evet 8.1 yüklü hocam. Ama tahtaların kabul işlemleri gerçekleşmedi daha, o yüzden yükleme yapamıyoruz, sadece müdür kullanabilirsiniz dediği için bilen arkadaşlar kullanıyor. Tam ekran uygulamaları kapatamadıkları içinde ya açık bırakıp ya da fişini çekip gidiyorlar.

Şimdilik bulduğum en uygun çözüm sağ kenardan çekip "Başlangıç" bölümüne girerek oradan ekran klavyesini çalıştırmak, sonra onu yukarı çekip görev çubuğundaki programa sağ tık yapıp programı sonlandırmak. Ama bunu bizim öğretmenlere uygulamalı 10 defa göstersem yarısı yine beni çağıracak kapatamıyorum diye. Daha basit bir yöntem bulabilirsem iyi olacak.

ysncey' Alıntı:
hocam en yukarıdan aşağıya doğru çekiştirince de açık pencereyi kapatıyor.
3 ayrı tahtada denemiştim onu ama hiç işlem yapmadı öyle. Ekranın en altına kadar çekmedim ama üstten ortaya kadar çekmek işe yaramadı. Belki uygulamadan uygulamaya farklılıkta gösterebilir ama, benim denediğim ingilizce öğretmeni arkadaşın kullandığı bir uygulamaydı.

BBNET
Geri