T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 14 Ekim 2015 #1 Faz 2. Akıllı tahtalar için usb çoklayıcı alacağız. Tavsiyeniz var mı?
hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 14 Ekim 2015 #3 okula usb çoklayıcı aldırmadım usb uzatma kablosu aldırdım
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,947 14 Ekim 2015 #4 hocam, yarın bende bakacağım ama yazıcı uyumlu olması lazım. Bunu Denemeden de öğrenemessiniz... aldığınız yere bu şartı koşun ki değiştirebilesiniz.. bazı çoklayıcılar yazıcılarda sorun çıkartıyo. komşu okulda almışlar, gidip inceleyeceğim..
hocam, yarın bende bakacağım ama yazıcı uyumlu olması lazım. Bunu Denemeden de öğrenemessiniz... aldığınız yere bu şartı koşun ki değiştirebilesiniz.. bazı çoklayıcılar yazıcılarda sorun çıkartıyo. komşu okulda almışlar, gidip inceleyeceğim..
T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 14 Ekim 2015 #5 http://www.vatanbilgisayar.com/14591-4- ... ayici.html Bunu alamayı düşünüyorum
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,203 15 Ekim 2015 #6 Hocam 28 tana tahtam var hangi birine takacağım?