Fatih Seni Hiç Sevemedim Biliyon Mu !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Hocalarım geçen yıl pilot okul olarak seçildik ve maalesef Formatörüm bu okulda :( 9.sınıflarımıza dağıtıldı tabletler.Ama geçen yıldan bu yana sürekle bu dandik tabletleri pbys sistemine girip kargoluyorum bazen 1 aya kadar yanlışlıkla il il dolanıp geri geliyo.Daha tabletinden memnun olup net sıkıntısı yaşamayanı görünce şaşar oldum :? Şu son zamanlarda tlfla bile ulaşamıyorum pbys yardıma...Bir tek benmiyim bu durumda olan yalnız değilsiniz hocam deyin rahatlayayım lütfennn :verymad:

gulsait' Alıntı:
....Bir tek benmiyim bu durumda olan yalnız değilsiniz hocam deyin rahatlayayım lütfennn :verymad:

Bir tek sensin, yoksa Fatih projesi de diğer projeler gibi tıkır tıkır eksiksiz işliyor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ironi)

ben yıllardır meslek lisesinde çalıştım. bu yaz bir sebepten dolayı anadolu lisesine tayin istedim.. İlk defa BT Rehber Öğretmenliğyle, FATİH projesiyle tanıştım.. Her gün tabletlerde sıkıntı oluyor. Özellikle de şarj sorunu.. Kargo elemanı mesai arkadaşım oldu.. Bakalım hayırlısı..

Ben de liseye bu sene geçtim tabletler şu an sorunsuz gibi (inşallah böyle devam eder) bizim de internet sorunsalımız var.Adamlar ağ alt yapısını kurmuşlar ama bir şekilde tahtalara kablosuz net vermek istemişler,her kata bir AP koydurmuş idare bazı tahtaların wi-fi anteni kayıp dibindeki ağa bağlanamıyor(hoş anteni olan da bağlanamıyor ya),sinyal karmaşası mıdır nedir sürekli net gidiyor,kablo ile bağlayayım dediğimde ağ kablosu takılı değil diyor (çakma sistem odasındaki switchi kontrol ettiğimde herşey normal görünüyor) bla bla bla... Sonuç olarak seni hiç sevmedim fatih, babanı da sevmezdim diyesim geliyor benim de :| :|

zaten fatih sizi sevse nikahına alırdı....kadrolu btr olurdunuz...haniii nirdeee....sizinle gönül eğlendiriyor kardeşim.... :puhaha: tabii benimle de

elrond' Alıntı:
zaten fatih sizi sevse nikahına alırdı....kadrolu btr olurdunuz...haniii nirdeee....sizinle gönül eğlendiriyor kardeşim.... :puhaha: tabii benimle de
Kirli bir mendil gibi kullanıp atacaklar. :puhaha:

Fazla kafaya takmıyorum bu yıl daha rahatım bu yüzden... Soruna önce kendim bakıyorum araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum baktım olmadı ilgili kişileri arayıp idareye bilgiriyorum. Sorumluluğum kalmıyor. Elimden geleni yapıyorum yapamazsam da sıkmıyorum kendimi.

boteci_Z' Alıntı:
iyi ki ortaokuldayım dedim yorumları görünce. Fatih bize hiiiç bulaşma :)

Hocam ben de ortaokuldayım da akıllı tahtalar keşke gelse diye gözlüyorum, projeksiyon ve sınıflardaki eski kasaların derdinden kurtulmak için, sözde kurulum yapılacak ama gelen giden yok :D Tablet out, akıllı tahta in !

masterkartall' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
iyi ki ortaokuldayım dedim yorumları görünce. Fatih bize hiiiç bulaşma :)

Hocam ben de ortaokuldayım da akıllı tahtalar keşke gelse diye gözlüyorum, projeksiyon ve sınıflardaki eski kasaların derdinden kurtulmak için, sözde kurulum yapılacak ama gelen giden yok :D Tablet out, akıllı tahta in !

hocam ben hiç beklemiyorum valla. yenisinin derdi eskileri aratır diye düşünüyorum. özellikle yazıcıdan çıktı almak için bile çağırıldığım şu yerde eski iyidir diyorum :)

tüh bende rahatım diyordum taki bugüne kadar.Bugün bir kamyon dolusu akıllı takta ve malzemeler geldi. Kurulumu ne zaman yaparlarki acaba?

Tabletleri kargoya kendiniz mi götürüyorsunuz, kargo mu okuldan gelip alıyor? Biz kargoya gidip veriyoruz.

''Zaten fatih sizi sevse nikahına alırdı....kadrolu btr olurdunuz...haniii nirdeee....sizinle gönül eğlendiriyor kardeşim.... tabii benimle de ''
Ayy yazık bize birbirimizi telkin şeklimize bak :(

masterkartall' Alıntı:
bilisimci_009' Alıntı:
tüh bende rahatım diyordum taki bugüne kadar.Bugün bir kamyon dolusu akıllı takta ve malzemeler geldi. Kurulumu ne zaman yaparlarki acaba?

Hocam ortaokul mu? Hangi ildesiniz ?
Aydın'dayım hocam okulda ortaokul akıllı tahtalar geldi kurulum yapacaklarmış ama ne tablet dağıtıldı nede herhangi bir eğitim verildi

BBNET
Geri