Fatih pys Arıza Kaydı?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar merhaba Fatih pys sorunlu olan tahtalar için açmış olduğumuz arıza kayıtlarına şu şekilde mesaj gelmiş.
Çözüm; çağrı sahibi kurum yetkilisi tarafından 5 gün içinde onaylanmamıştır. Sistem çağrı onayı otomatik olarak gerçekleştirilmiştir.
Son İşlem Tarihi/Durumu : 02.10.2024 03:39 | Çağrı Kapatıldı.

Bunu tam olarak anlayamadım.
Çağrının onaylanması için Müdüründe sisteme girip onay mı vermesi gerekiyor acaba?
Yoksa bu çağrı tamamen kapatıldı yeniden mi çağrı oluşturmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam aynısı bizim de başımızda. Bugün sisteme girince 19 gün önce açtığım çağrıların kapatıldığını gördüm. Daha önce okula gelen elemanı aradım. Hocam onun kapalı olmasına bakmayın, çok fazla çağrı var dedi. Sizin okula geleceğiz dedi. Çok ihtimal vermiyorum ama inşaallah gelirler. Heralde ceza yememek için çağrıları kapatıyorlar.

Hocam aynısı bizim de başımızda. Bugün sisteme girince 19 gün önce açtığım çağrıların kapatıldığını gördüm. Daha önce okula gelen elemanı aradım. Hocam onun kapalı olmasına bakmayın, çok fazla çağrı var dedi. Sizin okula geleceğiz dedi. Çok ihtimal vermiyorum ama inşaallah gelirler. Heralde ceza yememek için çağrıları hoca
Hocam dediğiniz mantıklı gerçekten. Umarım kapanmamıştır çağrılarım o zaman yeniden mi çağrı açayım yoksa böyle kalsın mı anlamadım. Telefon numaraları zaten iptal artık çalışmıyor.

Hocam dediğiniz mantıklı gerçekten. Umarım kapanmamıştır çağrılarım o zaman yeniden mi çağrı açayım yoksa böyle kalsın mı anlamadım. Telefon numaraları zaten iptal artık çalışmıyor.
Hocam bana bir kaç hafta bekle, eğer gelemezsek yeniden çağrı açarsınız dedi. Bekleyeceğim bakalım.

81 ilçe 922 şehir. alınan ihale ve sonuç; aslında biz geldik ama sizi evde bulamadık. canım çok sıkılıyor....

Hocam aynısı bizim de başımızda. Bugün sisteme girince 19 gün önce açtığım çağrıların kapatıldığını gördüm. Daha önce okula gelen elemanı aradım. Hocam onun kapalı olmasına bakmayın, çok fazla çağrı var dedi. Sizin okula geleceğiz dedi. Çok ihtimal vermiyorum ama inşaallah gelirler. Heralde ceza yememek için çağrıları kapatıyorlar.
Maalesef evet hocam, ceza ödememek için çağrılar kapatılıyor. Ama arka planda da saha sorumlularına kapatılan çağrıların listesi gönderiliyor, arızaların giderilmesi için. Hatta geçen hafta Pazartesi günü itibariyle (23 Eylül) Bakanlığın verdiği süre bitti, her geçen gün için arıza başına 600 veya 650 TL (tam hatırlamıyorum) ceza ödemesi olacaktı.

Pil değişimi ya da ekran kararmasına servis gelir mi arkadaşlar? Yakın zamanda çağrı açan oldu mu? FatihPYS'deki şu resimde "çözümü onayla" butonu ne işe yarıyor? Müdürün falan mı onaylaması gerekiyor? SLA başlayınca gelme ihtimalleri var mı? Bizim tahtalarda çok problem çıkmadığı için pys yi kullanmıyorum pek fazla.
pys.webp

Pil değişimi ya da ekran kararmasına servis gelir mi arkadaşlar? Yakın zamanda çağrı açan oldu mu? FatihPYS'deki şu resimde "çözümü onayla" butonu ne işe yarıyor? Müdürün falan mı onaylaması gerekiyor? SLA başlayınca gelme ihtimalleri var mı? Bizim tahtalarda çok problem çıkmadığı için pys yi kullanmıyorum pek fazla.
Ekli dosyayı görüntüle 80195
Geliyorlar hocam. En azından bizim ilde sıkıntısız işliyor süreç (ekran bulutlanma-sensör arızaları dışında).

Bana da herhangi bir talep olmamasına rağmen kabinetlerdeki kabloları ve etiketleri yenilemek için geldiler mayıs sonunda, çalışan interneti bozdular aylardır çağrılara cevap vermiyorlar, haziranda firmadan bir personel aradı uzaktan müdahale yapacağım diye reddettim sorun burda buraya gelip çalışmayan uç varsa kontrol edilip çözülmesini istedim uflayıp puflayıp sahada inceleme yazıyorum dedi. Yaz boyunca gelen giden olmadı tabii ki ve çağrı da işlem yapılmadan kapatıldı, ayn çağrıyı yine açtım aynı telefon görüşmesini ay başında yine yaptım ama tabii ki yine gelen giden yok personel ataması da yapılmadı tam bir ay oldu. Tahta arızalarına zaten bakmıyorlar bir aydan önce, YEĞİTEK'te bu işe bakan bir hocayla Mersin'de eğitimde sordum bu durumu sene başından beri 60 milyon ceza kesildi dedi ama işe yaramıyor demek ki. Bu firmaya verilen ihalenin şartlarında iş yapılmadığında tazminat ve sözleşmenin iptali yok demek ki buna güvenerek bildiklerini okuyorlar, zaten alan firma değil taşeronun taşeronunun taşeronu geliyor ancak. Her il için konuşamam çok sorun yaşayanlar da varmış ama benim ilimde Meslek Lisesindeki arkadaşlar fedakarlık yaparak çözüm üretiyorlardı Akıllı Tahta konusunda en azından topal da olsa yürüyen bir sistemi tamamen bitirdi bu ihale.

Akıllı tahtamızın birinde dokunmatik sorunu var. dokunmatiği açınca sinyal sesi ile uyarı veriyor sürekli. Arıza kaydı açsak bakılır mı acaba? Ve faz2 ücret talep edilir mi bilginiz var mı acaba?

sayın hocam bu buton sorun çözüldüğünde onaylamak için. arıza giderildiğinde çağrıyı kapatıyor. bütün işler bittikten sonra tıklanması lazım. geçen seneye göre değişmediyse çağrı sonlandırılmadığında aynı arıza kaydı tekrar girilemiyordu. bazen uzaktan da onaylıyorlar.

sayın hocam bu buton sorun çözüldüğünde onaylamak için. arıza giderildiğinde çağrıyı kapatıyor. bütün işler bittikten sonra tıklanması lazım. geçen seneye göre değişmediyse çağrı sonlandırılmadığında aynı arıza kaydı tekrar girilemiyordu. bazen uzaktan da onaylıyorlar.
hocam donanım arızalarına gelmiyorlar bios pili hariç. zaten çoğu arıza kaydı bakanlığın sistemine bile düşmüyor . servisle bakanlık iletişimi arasında sistemsel sıkıntı var geçen seneden beri. otomatik çağrılar kapanıyor. ya da sürekli personel ataması yapılıyor diye 1 yıldır bekleyen arızalar mevcut. kısacası Allaha emanet tahtalar. bakanlığın çok umrunda değil. bizde donanım arızası çok üzerinden 2 sene geçti . hiç bir şekilde çözüme ulaşmıyor. rezalet kepaze bir halde herşey.

ilksms
Geri