Fatih Projesinin Uygulandığı Pilot Okullarda BT öğretmeni

Kodla Büyü

must109

Site Gezgini
Bir söylenti dolaşmakta forumlarda fatih projesinin uygulandığı pilot okullara bilişim hocaları alınacak diye gerçeklik payı nedir?
Başbakan 3200 yeni bt sınıfları kurulacak demiş ulusa sesleniş konuşmasında siz ne düşünüyorsunuz?

benim anlamadigim bir konu var.. bu ulkede yaklasik 30bin bt sinifi yok mu? suan 13bin kusur bilisim ogretmeni calisiyor.. eee geriye kalan 17bin sinif ne oluyor? basbakan da 3200 yeni sinif acilacak diyor ayrica norm yonetmeligimiz de cikacakmis.. bilisim ogretmeni almadan biraz zor gider fatih projesi.. suan norm fazlasi olan arkadaslar norm yonetmeligi cikinca bu skintidan kurtulacaklar..

Benim okulumda 3 tane Bt sınıfı vardı, formatördüm ve norm fazlası olduğum için başka okula geçtim. Bt sınıfı bizi kurtarmıyorki....

13 bin öğretmenin belli bir kısmı zaten teknik öğretmen ve Meslek liselerinde çalışıyorlar.

geçen sene Fatih projesi pilot okulunda bt öğretmeniydim... hala norm fazlasıyım...

bunların herbiri birşey söylüyor, başımız döndü artık bir susun yeter yav, ne dediğiniz dedik ne yaptığınız iş.

Önce Fatih projesini yapsınlar sonra BT sınıfını düşünsünler bu hükümetin BT sınıfı gibi bir hedefi olamaz. Kolay yenilebilir bozulabilir işe yaramayan yatırımlarla ihaleler açmak dışında

must109' Alıntı:
Bir söylenti dolaşmakta forumlarda fatih projesinin uygulandığı pilot okullara bilişim hocaları alınacak diye gerçeklik payı nedir?
Başbakan 3200 yeni bt sınıfları kurulacak demiş ulusa sesleniş konuşmasında siz ne düşünüyorsunuz?
endoplazmik bi kulum' Alıntı:
benim anlamadigim bir konu var.. bu ulkede yaklasik 30bin bt sinifi yok mu? suan 13bin kusur bilisim ogretmeni calisiyor.. eee geriye kalan 17bin sinif ne oluyor? basbakan da 3200 yeni sinif acilacak diyor ayrica norm yonetmeligimiz de cikacakmis.. bilisim ogretmeni almadan biraz zor gider fatih projesi.. suan norm fazlasi olan arkadaslar norm yonetmeligi cikinca bu skintidan kurtulacaklar..
hocalarım bunları nerden duydunuz kayıt vs varmı ? norm yönetmeliği çıkcak diyorsunuz nerden duydunuz bunu dayanağınız nedir? yoksa sadece söylentidenmi ibaret? yıllardır söyleniyor çalışamalr devam ediyor kesin olmadıkca bence söylemeyin yoksa kulaklar her sorunda çınlıyor.

endoplazmik bi kulum' Alıntı:
peki hocalarim her okula bir bt normu verilse norm fazlasi olma durumu ortadan kalkacak degil mi? bunun icin ugrasmaliyiz..
aynen hocam, onun girişini yaptılar zaten ama gerisini getirmediler, her okula değil de bts si olanların normu ayrıca belirlenir şeklinde. O iş sonuçlansaydı bu kadar sıkıntı yaşanmazdı

arkadaşın söylediğinde bir eksiklik var yeni bt öğretmeni alınmayacak. bence formatörlük görevlendirmesi yapılacaksa bu okullara öncelikli olarak görevlendirme yapılacak.

ya arkadaşlar siz kendi yorumlarınızı diyorsunuz kaynak yok yani sadece temenniler değilmi. aslında hiçbirimiz ne olacağı ile ilgili bir ilgiye sahip değiliz. sadece ümitlerimiz var :?

pilot okulda norm fazlası olan bir bilişim öğretmeni olarak bu konuda ümitsizim çünkü bulunduğum şehirde pilot okul olan 4-5 okulda formatör görevli ancak branşları bt değil...

oda güzel bizim bt öğretmenleri istemediği için mi branşları farklı olanlar oldu yoksa direk olarak branşı farklı olanlarmı görevlendirildi

BBNET
Geri