Muhtemelen sınıfın altyapısı yapılmıştır. Bilal hocamın da bahsettiği gibi yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. BT sınıfı için internet erişimi sağlamak zorundalar.Hocam yalnız bt sınıfı düsünülmeden bir altyapı kurulduğu için port açılsa bile ip almada sorun yaşarmıyım her bilgisayara
Fatih projesi ile akıllı tahtalar takılırken bir Bt sınıfı olmadığı icin projede de hiç yer almamış. Ama yarın görüşücem inşallah olumlu bir dönüş olur
Sadece Adsl ve Vdsl için hız artırımı söz konusudur. VPN de sözleşme gereği 50 mbit hız verilir daha fazlasını vermezler, veremezler. Başvursanız bile red cevabı alırsınız.Sabit ip verince çözülmüyor mu hocam? Ne kadar cahil hissettim kendimi, port çoklaması da neymiş, fatih projesi olan eski okulumda BT sınıfım vardı, arada bilgisayarlar bağlanamayınca sabit ip ile çözüyordum. Böyle bir kavramı da öğrenmiş oldum, teşekürler.
Bi soru da ben sorayım, okulum fatih projesi kapsamında değil, fiber var ama en fazla 50 hız veriyorlar, daha üstünü nasıl alabilirim?![]()
Okulunuzun fatih altyapı şeması varsa çoklu port var mı yok mu orada görünür.Sabit ip verince çözülmüyor mu hocam? Ne kadar cahil hissettim kendimi, port çoklaması da neymiş, fatih projesi olan eski okulumda BT sınıfım vardı, arada bilgisayarlar bağlanamayınca sabit ip ile çözüyordum. Böyle bir kavramı da öğrenmiş oldum, teşekürler.
Bi soru da ben sorayım, okulum fatih projesi kapsamında değil, fiber var ama en fazla 50 hız veriyorlar, daha üstünü nasıl alabilirim?![]()
Okulun bulunduğu bölgede telekom ne kadar hız verebiliyorsa o kadar alırsınız hocam. En fazla 50 verebiliyorlarsa şu durumda yapabileceğiniz birşey yok malesef.Sabit ip verince çözülmüyor mu hocam? Ne kadar cahil hissettim kendimi, port çoklaması da neymiş, fatih projesi olan eski okulumda BT sınıfım vardı, arada bilgisayarlar bağlanamayınca sabit ip ile çözüyordum. Böyle bir kavramı da öğrenmiş oldum, teşekürler.
sabit ip olarak ne giriyordunuz hocamSabit ip verince çözülmüyor mu hocam? Ne kadar cahil hissettim kendimi, port çoklaması da neymiş, fatih projesi olan eski okulumda BT sınıfım vardı, arada bilgisayarlar bağlanamayınca sabit ip ile çözüyordum. Böyle bir kavramı da öğrenmiş oldum, teşekürler.
sabit ip olarak ne giriyordunuz hocam