Fatih Projesi var Laboratuvar yok

Kodla Büyü

firarist1905

Site Gezgini
Hocam Merhaba. Bu sene Anadolu lisesine atandım. Benden başka bilişim hocası olmadığı için de BTR yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var. Okulda akıllı tahtalar var 2 sene öncede tabletler dağıtılmış fakat eğitim amaçlı hiç kullanılmamış işin tuhaf kısmı okula tablet ve akıllı telefon getirmekte yasak.

Bilgisayar laboratuvarını da bilgisayarlarının çok eski olduğu gerekçesiyle de kaldırmışlar. Müfredatta ise çok fazla uygulama dersi var. Ben laboratuvar olmadan bunları uygulayamayacağımı söyledim idareye onlar da uygulamam gerektiğini söylüyorlar. İşin acı kısmı da laboratuvar için gönderilen parayı da farklı yere harcayacaklarmış. Benim bu durumda ne yapmam gerekir? Siz değerli tecrübeli hocalarımın görüşlerini bekliyorum.

Hocam benim okulumda projeksiyon bile olmadıgı zamanlar oldu ki bizim branşın gerçegi bu. Yapacagınız işi sölim. Okulunuzda ne güzel akıllı tahtalar var. Slayt şeklinde dersiniz işleyebilirsiniz. Akıllı tahtada uygulamalı prog. İşleyecekseniz . Gsterip yaptırtma şeklinde işlersiniz. Siz gösterir 2 ögrenciye yaptırırsınız. Göster yaptır şeklinde devam edersiniz. Aramıza hoşgeldiniz

@bilişim21 öncelikle teşekkür ederim hocam. İdareden Bluetooth'lu klavye ve mouse talep edeceğim. Dersleri sunu şeklinde işliyorum şuan sözel konular olduğu için o şekilde gidecek uygulamaya geçince de öğrencilerin önüne klavye ve mouse'u bırakıp uygulama yaptırmayı düşünüyorum :)

Malum Microsoft Office programları lisans gerektirdiği için akıllı tahtalara kurmamam gerektiğini söyledi eski BTR hocası. Onu da kendi bilgisayarımdan yansıtıp yapacağım artık. Ne hallere sokuyorlar bizi hocam malesef...

Getirebilenler olursa laptop getirmelerini isteyin. Ben de bir dönem labı olmayan bir lisede çalıştım. 10 laptop gelse 20 kişi kullanabiliyor.

BBNET
Geri