Fatih projesi kursu

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar 25 saatlik Fatih Projes kursu verecek olan var mı? Açıkçası ben yeteri kadar kurcalayamadım tahtaları ancak haftaya kurs vereceğiz ve kurs vereceğim okul neredeyse full gelecek kursa idareciler dahil korkmaya başladım ben ne anlatacağım bunlara:)

25 saatlik kursta bildiğim kadarı ile tahta kullanımı yok hocam. Temel bt becerileri diye biliyorum, eogrenim.meb.gov.tr adresinde daha detaylı bilgi olmalı sanki. Tahta kullanımı 30 saatlik olan eğitimlerde var diye aklımda kalmış.

öyle ama onlar tahta kullanımı istiyorlar sanırım ilçede tamam dedi biz tahtayı anlatıcaz onlara:)

25 saatlik kurs "Fatihe Hazırlayıcı Kurs" oluyor. Akıllı tahta ile ilgili kurs vermeyeceksiniz. Temel bilgisayar dersleri kısaca anlatacaksınız. (Donanım, word, excel, powerpoint, internetten nasıl video indirilir gibi)
Böylece 30 saatlik kursta temel bilgisayar konularına değinmeyeceksiniz.
Kursu alan bir öğretmen "ben video indirmeyi bilmiyorum" diyemiyecek. Kursa katıldınız mı diyebileceksiniz.

@tdemirparmak arkadaşımızın dediği gibi eogrenim sitesinde gerekli dökümanlar var. 25 saatli kursun dökümanları:
http://eogrenim.meb.gov.tr/Shared%20Doc ... 257D&View={ACB39B37-96DB-4684-A9CA-66E3FC139EC4}

Ayrıca 25 saatlik bu kursta akıllı tahtayla ilgili kurs vermeyin sakın yoksa sonrasında vereceğiniz 30 saatlik kursa anlatacak birşeyiniz kalmaz.

BBNET
Geri