fatih projesi gelince BT sınıfına ne oluyor?!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yeni yapılan okulumuzda bilgisayar sınıfı eksiklerimiz için müdürümüze başvurduğumuzda fatih projesi gelecek o yüzden bilgisayar sınıfına ihtiyaç yok öğrencilerin evinde bilgisayar var diyor müdürüm başka bir şey demiyor, ikna etmek zor ne anlatsam boş elinde bu konu ile ilgili belge olan varsa paylaşırsa sevinirim.(bt sınıfı derken 4-5 bilgisayar var onları da kendi çabalarımızla oluşturduk zaten.)

Fatih projesini beklemek yanlış bence.Bilincli ve varlıklı veliler varsa fen bilimleri labı ve bilisim labı kursunlar.ayrıca illaki teknoloji sınıfı olmalı okullarda.ekstra ihtiyaçlar için mesela proje geliştirme arge gibi yapmak lazım.yoksa sittin sene bu ulke uretemez.

Fatih projesini beklemek yanlış bence.Bilincli ve varlıklı veliler varsa fen bilimleri labı ve bilisim labı kursunlar.ayrıca illaki teknoloji sınıfı olmalı okullarda.ekstra ihtiyaçlar için mesela proje geliştirme arge gibi yapmak lazım.yoksa sittin sene bu ulke uretemez.

bunu anlayabilen müdürler lazım belgesiz ne anlattıysam işe yaramadı, bakanlık böyle diyor akıllı tahta gelecek bt sınıfına ihtiyaç yok diyor, var olan bilgisayarları öğrencilerden para toplayarak ve bizim katkılarımızla aldık, elimizdekileri de almak için gayret ediyorlar.

ben şunu anladım egitim öğretim hayatımdan.Çok konu yuklemeye gerek yok.sabır ve istikrarla belli konuları anlatsan anlasan yeter.Yani şunu anlatayım bunu anlatayım yerine notepad programını mesela çok iyi oğrensin gerisini daha kolay öğrenir anlatmasan da.Bu yuzden çocuk iyi yönlendirilmeli ve teorik bilgi yerine uygulama agırlıklı ögretim programı uygulansa uzmanlaşma konusunda baya yol kateder.bizde her poku bilen adam var.Bunlar da sorun gelir her şey talan olur ortaya çıkarlar.mesela adam ölmüş psikolog antropolog dil bilimci gelir anlatır durur.Suana kadar ne yaptın;uyuyorduk kardeş.müdür, bakanlık lolipopu gelsin agzıma soksun diye bekliyor.işte egitim sistemi bu...adam da haklı tabi.bakanlık ebebeyn gibi davranıyor.Bir şey yapsak döver.sonra ah kıyamam ogluşuma der.

bilgisayar sınıfı dağıtılacak diye birşey yazmıyor ben görmedim... dağıtılmaması ile ilgili belge istiyorsa siz önce dağıtılması ile ilgili belge isteyin kendisinden. kurulu düzeni bozmak isteyen kendisi sonuçta. belgelendirmesi gereken kişide kendisi...

bt sınıfına bir adet akıllı tahta konuyor ve baülantısı yapılıyor. yani diğer sınıflara noluyorsa bt'ye dd aynısı oluyor.

BT sınıflarını geçtim. benim meslek lisesindeki bilgisayar lab.larıma bile akıllı tahta koyuyorlar. sonra adı FATİH PROJESİ oluyor. iş tahtayla bitiyor sonuçta...

bt sınıfını dağıtamaz.... resmi yazılar var ortada... bt sınıfını kullanmaya devam ediyoruz...

BBNET
Geri