Fatih Projesi Eğitmen Mebbis Başvuru modülü

Kodla Büyü
Hocam mebbiste ebitefo modülü var, fakat sizin sorduğunuz konunun modülle bir ilgisi yok. İlgili site Ebitefo ların yada güncellenmiş adıyla Fatih Eğitmeni olup İlçe Memlerde ve uzem de görevlendirilen eski ve yeni eğiticilerin sitesidir. Bakanlıkta Fatih eğitmen eğitimlerinden sorumlu N. Sarı tarafından yönetilir. Eğer Fatih eğitmeni olmak isterseniz ilgili faaliyetlere mebbisten (hizmetiçi) başvurabileceğiniz anlatılıyor, uzun zamandır o duyuru var, eğer fatih eğitmeni iseniz B.G.İnternet Kull. Seminerine de başvuru yapabiliyorsunuz.

Öğretmenlere yönelik yapılacak olan 2014 Yılı Merkezi Eğitim Planı onaylanarak yürürlüğe girmiş ve MEBBİS modülü üzerinden başvurulara açılmıştır. Plan içerisinde yer alan "FATİH Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı" kursu proje kapsamında okullardaki öğretmenlerin eğitimlerini yürütecek eğitim görevlilerinin yetiştirildiği eğitmen eğitimleridir. Yine aynı şekilde "Fatih Projesi BT'nin Bilinçli, Güvenli Kullanımı Semineri" bu semineri mahalli olarak verecek eğitim görevlilerinin yetiştirildiği eğitmen eğitimleridir. Verilecek eğitimlerde eğitmen olarak görev almak isteyen Bilişim Teknolojisi öğretmenleri MEBBİS modülü üzerinden başvuru yapabilirler (Fatih Projesi BT'nin Bilinçli, Güvenli Kullanımı Seminerine sadece Fatih projesi eğitmenleri başvurabilecektir).

MEBBİS modülünden kasıt hizmetiçi eğitim modülünde ilgili eğitimleri bulup başvurmanız olacaktır. Kastedilen bu olsa gerek..

BesSTy' Alıntı:
MEBBİS modülünden kasıt hizmetiçi eğitim modülünde ilgili eğitimleri bulup başvurmanız olacaktır. Kastedilen bu olsa gerek..
aynen farklı bişeyde yok zaten, bu ara sistemde herhangi bir eğitimde görünmüyor.

BBNET
Geri