Çolat_Palemdar
Aktif Üye
9/12/2024-13/12/2024 Tarihleri arasında yapılacak olan Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu için Mersin'e, Tokat, Amasya, Samsun çevresinden gidecek olan var mı acaba?
nasıl hocam eğitim. gittiğimize değecek mi? bir de laptop götürmek lazım mı?suan o egitimdeyim bende. yarın bitiyor
Hocam bana da çıkmış. Sabah ve öğleden sonra mı oluyor dersler yoksa sadece sabah mı?suan o egitimdeyim bende. yarın bitiyor
Hocam gidiş nasıl oluyor? Bilet alalım mı? Bir arkadaşım arayacaklar dedi ama sizi aradılar mı?diğer branşlardan gelen biri 2. günün sabahı derste söz alip benim burda ne işim var dedi. bende zorlamı getirdiler dedim. basvurmasaydin. bisey diyemedi oturdu
Adıyaman dan Mersin e gideceğim eğitim için. Kendi aracımla gitmeyi düşünüyorum.9/12/2024-13/12/2024 Tarihleri arasında yapılacak olan Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitici Eğitimi Kursu için Mersin'e, Tokat, Amasya, Samsun çevresinden gidecek olan var mı acaba?
Şuna bak , isteyene kurs çıkmaz istemeyene kurs var.diğer branşlardan gelen biri 2. günün sabahı derste söz alip benim burda ne işim var dedi. bende zorlamı getirdiler dedim. basvurmasaydin. bisey diyemedi oturdu
meb hizmeticiHocam bu kursların başvurularını nereden yapıyoruz?
Milli eğitim davul zurna hazırlayıp öyle gönderecektir organizasyonsuz olmaz.Arkadaşlar bu kursa kendimiz bilet alıp gidelimmi yoksa ilden birileri gidişi organize ediyormu?
yapmaaMilli eğitim davul zurna hazırlayıp öyle gönderecektir organizasyonsuz olmaz.
Şaka bi yana biletinizi alın.
geçen hafta giden ekibi aramışlar hocam. Mağdur olmamak için yine siz biletinizi alın olmadı iade edersiniz.Arkadaşlar bu kursa kendimiz bilet alıp gidelimmi yoksa ilden birileri gidişi organize ediyormu?
ben aldım hocam. zaten ödemesini alacağız riske atmaya değmez.Ben de Sivas'tan katılacağım hocam. Henüz bilet almadım, bekleyelim mi?