Fatih Projesi Bizi Kurtaracak

Kodla Büyü
off off ne olacak bizim halimiz yaw. malatya ve samsun aldı formatörlük isteklerini bizim ildeki eğiticileri aradım onlar hiç konusu bile geçmiyor diyorlar. ne de olsa onların tuzu kuruya. bakanlık eğiticileri onayladı. biz ne olacağız.

light' Alıntı:
İnşallah düzelir. Benim tahminime göre de bu proje bizsiz yürümez.

bizzis yürümez ama kurs vereceğim ben formatör olursam kursun parasını alamayacağım. bir kurs 35 saat 7 kurs vereceğim. düşün artık alamayacağım parayı. Mesai saatleri dışında da açamıyorum. ilçe mem izin vermiyor. :(

gerçekten 5 yıllık kalkınma planı gibi bir türlü bitmiyor arkadaş bu kadar mı zor sorunun çözümü adını ne koyarlarsa koysunlar zaten şuan düştüğümüz durum devam edecek en azından kadro sıkıntısı çekmeyelim

sibel80' Alıntı:
Bizim hizmetlide bayağı umut verici konuştu...Hocam sizin için çalışmalar yürütülüyor istersen biraz bahsedeyim dedi. Bende olur bahset diyince dur bi paspas atim 2.kata sonra anlatırım dedi ve gitti..Biraz sonra gelecek bakalım hayırlısı sizi haberdar ederim gelişmelerden....
Benzer muahbbeti bende bizim okul yardımcı personeliyle konuştum Bayağı iç açıcı konuştu. Müdüre söyledim bu şekilde bişeyler gelişti mi die, alaksası bile yok hocam nerden duydun bunları dedi:D

zaten herkes birşeyler söylüyor bu konuyla ilgili.şimdiye kadar bu kadar çalışma başka konuda yapılsaydı neler olurdu...

Mübarek Kadir Gecesinin yüzü suyu hürmetine İnşallah en kısa zamanda lehimize bir çözüm olur...

sibel80' Alıntı:
Bizim hizmetlide bayağı umut verici konuştu...Hocam sizin için çalışmalar yürütülüyor istersen biraz bahsedeyim dedi. Bende olur bahset diyince dur bi paspas atim 2.kata sonra anlatırım dedi ve gitti..Biraz sonra gelecek bakalım hayırlısı sizi haberdar ederim gelişmelerden....

:)

BBNET
Geri