Fatih Projesi Bizi Kurtaracak

Kodla Büyü

nafutacar

Üye
Ben bir lisede idareci olarak görev yapıyorum. Fatih projesi okulumuzda uygulanmaya başlandı. Uygulama başlamadan önce afyonda fatih projesi yönetici semineri vardı. İki gün boyunca fatih projesinin ilk etapta uygulanacağı okul müdürlerine bu projenin detayları ve teknik bilgileri anlatıldı. Orda tüm müdürler tarafından itiraz edilen ve çözülmesi gerektiği söylenen tek konu bilişim öğretmenleri(bilişim formatör öğretmenleri) olmadan bu işin yapılamayacağı yada bu projenin altından müdürlerin kalkamayacağı oldu. Çünkü anlatılanlar teknik bilgi içeriyordu.
Bunun üzerine Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü grup başkanı(fatih projesi koordinatörü) sıkıntının farkında olduklarını 6 aylık formatör öğretmen görevlendirmelerinin çözüm olmadığını ve beraberinde bazı sıkıntılar doğurduğunu, bu sorunu bakana ilettiklerini bakan beyin kalıcı bir çözüme gidilmesi için talimat verdiğini, formatör öğretmen durumlarının en kısa sürede sonuçlanması için çalıştıklarını söyledi.
Umarım grup başkanın dediği gibi olur. Bu sorun artık çözülür ve bizde rahat ederiz.

Mustafa İlkhan mı bahsettiğiniz Grup başkanı? Tahminim odur. Sağolsun çok çalışkan bir üst yöneticidir, umarım dedikleri doğru çıkar.

Benim okul müdürüm de ankarada katıldığı bir seminerde aynı şeylerin konuşulduğunu, bilişim teknolojileri öğretmenlerine formatörlük kadrosu verilmesi çalışmalarının yapıldığının söylendiğini söyledi ama tabi neye inanırız bu saatten sonra bilmem. bir duyum da benden :D

kadro verilse ne olacak? Bu bakanlık bu saatten sonra LAB kurmaz lab olmadıktan sonra ders olmaz. Formatörlük kadrosunda tanım ne olacak sanki? Tamircilik, müdür marabası, vs.....

yıllardır konuşuluyor ama sonuç yok. bu forumda böyle başlıklar çok açıldı. ben artık takmıyorum keyfime bakıyorum. sınıfçı bir arkadaş geldi 30000 kişi norm fazlası oldu,ben yıllardır norm fazlasıyım siz de alışırsınız dedim

yıllardır bizi kurtarıyorlar yıllardır çalışma yapıyorlarne bitmez çalışmaymış arkadaş

bence biz maliye bakanının gönlünü hoş tutmalıyız :D adam bizle ilgili çözüm önerilerinde hep söz sahibi oluyor :-1:

Haziran ayında Okan Üniversitesinde yapılan Fatih Çalıştayına gelen şahısların benzer sözler söylediği iddia edilmişti. Henüz bir icraat yok. Resmi yazıyı görmeden hiç bir duyuma vaade inanmak da yok. :!:

Bizim hizmetlide bayağı umut verici konuştu...Hocam sizin için çalışmalar yürütülüyor istersen biraz bahsedeyim dedi. Bende olur bahset diyince dur bi paspas atim 2.kata sonra anlatırım dedi ve gitti..Biraz sonra gelecek bakalım hayırlısı sizi haberdar ederim gelişmelerden....

sibel80' Alıntı:
Bizim hizmetlide bayağı umut verici konuştu...Hocam sizin için çalışmalar yürütülüyor istersen biraz bahsedeyim dedi. Bende olur bahset diyince dur bi paspas atim 2.kata sonra anlatırım dedi ve gitti..Biraz sonra gelecek bakalım hayırlısı sizi haberdar ederim gelişmelerden....

:puhaha: :puhaha:

sibel80' Alıntı:
nafutacar hocam mart ayından beri bu semineri yazmak için mi bekledin

Tufan arkadaşımızı tanırım yalan haber verecek birisi değildir. Umarım söylediklerinin olması çok uzun sürmez.

BBNET
Geri