fatih internetine bağlanamayan bilgisayarları nasıl bağlayacagız

Kodla Büyü

permanganat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
405
merhaba arkadaşlar laboratuarda bazı bilgisayaralar fatih internetine bağlanamıyoru bunun için mail mi atılması gerekiyor atılacaksa nereye atmamız gerektiğini yazabilirmisiniz bilen arkadaş yazarsa cçok makbule geçer
 
Hocalarım bende de bağlantı sorunu var yeni sekmeye geçip kendim ebaya giriş yapıp bağlansam bile bu şekilde hata almaya devam ediyorum. Eba da istediğim gibi sayfalar arasında geziniyorum ama gezintiye başla seçeneği gelmediği için bağlanamıyorum. Tarayıcı falanda fark ediyor mu?
 

Ekli dosyalar

  • IMG-20241210-WA0010.webp
    IMG-20241210-WA0010.webp
    91.9 KB · Görüntüleme: 47
Hocam fatih pys üzerinden kayıt bıraktım anında çözdüler sorunu. Giriş kodunuz yanlış girilmişi düzenledik dediler. Teşekkürler.
 
aynı sorunu yaşıyorum. win7 bir laptop var idarede. kablosuz olarak bağlanmak istediğimde fatih ağına ek giriş yöntemleri gerekli tarzında bir uyarı veriyor ancak hiç bir sayfaya yönelndirmiyor. sertifikası vs yüklü. gezintiye başla butonunun olduğu ekrana nasıl ulaşabiliriz?
 
ilksms
Geri
Üst