Fatih ile Gelen Fotokopi Makineleri Optik mi?

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Fatih ile gelen Konica Minolta bizhub42 fotokopi makinesi optik form okuma yapıyor mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

yasarsahbaz' Alıntı:
Fatih ile gelen Konica Minolta bizhub42 fotokopi makinesi optik form okuma yapıyor mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

Optik okuyucu yazılımları ile uyumlu olduğunu zannetmiyorum. Ama güzel bir yazılımla yapılır diye düşünüyorum. Tabi bunlar düşünce pratik bilgim yok :)

hocam tarama yapıyorsa optikdir :).
Optik okuyucu programı bulun, deneme sürümünü deneyin. Ben bildiğimiz eski tip tarayıcı ile bile optik okuyucu olarak kullandım... Proje kapsamında gelen kapıtları otomatik alıyor..
Optik okuyucu dediğiniz , bildiğimiz arayıcı, başka birşey değil...

Arkadaşlar Tarayıcı özelliği olan her cihaz ile optik okuma yapılır.

Bunun için öncelikle bir tanımlama programına ihtiyacınız var. Form tarayıcıdan geçtikten sonra üzerindeki bilgileri alıp TXT ye çevirecek tanımlama bilgisine göre belirli bir formatta bu txt dosyası oluşmuş olacak. Daha sonra o program aracılığı ile oluşturduğunuz sınava bu txt dosyasını gösterdiğinizde sınav okunmuş olacak...
Hangi optik formu kullanırsanız kullanın o form ile ilgili tanımlama dosyasına ve programa ihtiyacınız var.

Okula geçen ay Kyocera marka renkli fotokopi cihazı aldık. Getiren eleman Teacher isimli bir yazılımla optik okuma yapabildiğinden bahsetti ama yazılım ücretliymiş. Analiz falan da yapıyormuş.

BBNET
Geri