Fatih Hattında Access Point Kullanım Sorunu

Kodla Büyü

musedip45

Aktif Üye
Arkadaşlar, bir haftadır yeni aldığım access pointi öğretmenler odasında kuramadım. Halbuki yaptığım ayarlarla herhangi bir ağda access point düzgün şekilde çalışıyor. Fatih hattından bir switch'e taktığımda İnternet Erişim Yok yazıyor. Lütfen yardımcı olun. Bir engellemeden dolayı mı böyle oluyor. Kablolu fatih hattını kablosuz hatta dönüştüremem mi? Öğretmenler odasında kablosuz ağımız olsun istiyorum.

IP çakışması olabilir. AP ile modem ayarlarını değiştirin. Birisi 192.168.1.1 ise diğeri 192.168.2.1 olsun

hocam, kablolu ağımız kablosuz olsun öğretmen odasında fikrinize en güzel destek, acces point dışında:=
Bilgisayara bir kablosuz alıcı takın, ethernetten gelen interneti, CONNECTİFY ya da win7 kullanıyorsanız kolaylıkla kablosuz kart üzerinden ister şifreli ister şifresiz olarak paylaşın:)

ha illaki AP kullanacağım diyorsanız, görmeden burda diyebileceğimiz net bir şey yok, AP hangi model, bridge mode mu yaptınız nasıl oldu net bilgi vermemişsiniz

Access point işi bana da hep karışık gelmiştir. En iyisi siz bir teknik servis çağırın

ben okulda kullanıyorum hiçbir sorun yok. Tek sorun 4mbps milli eğitim hattını yüzlerce kişi kullanınca modem kafayı yiyor. Hiç kimse hiçbir şey yapamıyor.

Cevaplar için teşekkürler. Ancak sorun şu ki. Ayarları bilgisayarcıda yaptırıyorum. Acces point orada sıkıntısız çalışıyor. Ayarlarına hiç dokunmadan okulda bir switch'e bağlıyorum ama bağlantı görünüyor. Ama internete giremiyorum bir türlü.

BBNET
Geri